Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balatonszemes?
Ez melyik pálya?
nem nagyon sikerült az ugrás, de csak ilyen kép van :D
Ne essél el,ne fossá be,igyá vizet,azt ne told a motort ,mint ma én.Ja és Hondát Suzukira soha ne cseréljetek,soha a faszom kivan vele,huszonév alatt semmi bajom nem volt a CDI-vel szutyokié beadta az unalmast,de addig buli vót,utána a sárba tologatás nem annyira Kezdem megutálni
Minek
1 gyűrű ára 6400+posta-tól a csillagos égig mehet 2T/125-től én annyiké vettem,mostanában.
Szerintetek érdemes lenne üzemóraszámlálót vennem a 125 SX-emre. (Csak hobbi szinten motorozok)
Igen ezek a motorok üzemórásak. Nem írtad ide hogy CR vagy CRF de pl egy CR-hez dugattyúszettet 22-25 ezer forint körül kapsz.(ebbe van dugó,gyűrű,csapszeg) 2008 Aunner újság Vertex dúgószett: évjáratfüggő de olyan 89-109 euro. Itt talán találsz gyűrűt: http://www.wiseco.com/Catalogs...
sziasztok lenne egy pár kérdésem, Ez a tipusú motor üzemorsak? és egy gyürü rá menyibe van el van kopva a haveromnak
ertem.....
a fogyasztás mindig gázfüggő,

pályán huzni kell neki, hamar meg lehet etetni egy tank benyát,
en is mennek palyara csak nincs kivel es hova de most epul 100 km re 1 palya es remelem apummmal eljutok majd oda ! csak azt szeretnem hogy palyan sokkal tobbet fogyaszt a gep nem?
az asztalokat ugord be, ne ugorj kicsit mert akkor kétszer pattansz, de tul se ugord, mert akkor nagyot koppansz,,
a mandinerben gázzal fordulj el, a leugrokat ugord be az aljáig, és fenn legyen a könyököd, figyelj a légzésre,,,

mire vagy még kiváncsi igy interneten keresztűl,

menj oda és csináld,
az X, közel nem annyira kihegyezett,mint az R,

kis átalakitásokkal közel ugyan azt ki lehet belőle hozni,
mire vagy kíváncsi?
kérdezd csikát,ő biztosan tud mondani a sok éves tapasztalatból
Holnap lesz az első pályázásom valaki valami tanács?
a crf x is olyan kenyes mind az r? koszi
en...csak nem palyan ,mert itt ahol lakom itt nincs

kivolt ma motorozni ebben csodás időben?
Kihal a topik,topimacik
cső!van tm topik
500-asét de ugyan az mint a 250-es ehte.... a meglévőbe vettem gyári szivatót mert az előző tulaj gányolt vele vmit és nem belevalót tett bele mire rájöttem gondolkodni kellett
jah akörül jössz ki kb...attól függ miket akarsz kicserélni...
hajtókar- 70
dugó-45
1 db szelep- 30
vezérműlánc-15
ha lehet,gyári cuccokkal pakold meg
Üdv..
Felújítás előtt áll a 450es CRF-em. Amióta megvettem még nem volt motorilag újítva és első 450esem. Milyen márkájú alkatrészeket ajánlatok bele. Árakat is írjatok ha van 5let, köszi.
Cakk-pakk mennyiből jövök ki 200 körül ?
előre is köszi.