Ne essél el,ne fossá be,igyá vizet,azt ne told a motort ,mint ma én.Ja és Hondát Suzukira soha ne cseréljetek,soha a faszom kivan vele,huszonév alatt semmi bajom nem volt a CDI-vel szutyokié beadta az unalmast,de addig buli vót,utána a sárba tologatás nem annyira Kezdem megutálni
Igen ezek a motorok üzemórásak. Nem írtad ide hogy CR vagy CRF de pl egy CR-hez dugattyúszettet 22-25 ezer forint körül kapsz.(ebbe van dugó,gyűrű,csapszeg) 2008 Aunner újság Vertex dúgószett: évjáratfüggő de olyan 89-109 euro. Itt talán találsz gyűrűt: http://www.wiseco.com/Catalogs...
en is mennek palyara csak nincs kivel es hova de most epul 100 km re 1 palya es remelem apummmal eljutok majd oda ! csak azt szeretnem hogy palyan sokkal tobbet fogyaszt a gep nem?
az asztalokat ugord be, ne ugorj kicsit mert akkor kétszer pattansz, de tul se ugord, mert akkor nagyot koppansz,,
a mandinerben gázzal fordulj el, a leugrokat ugord be az aljáig, és fenn legyen a könyököd, figyelj a légzésre,,,
500-asét de ugyan az mint a 250-es ehte.... a meglévőbe vettem gyári szivatót mert az előző tulaj gányolt vele vmit és nem belevalót tett bele mire rájöttem gondolkodni kellett
Üdv..
Felújítás előtt áll a 450es CRF-em. Amióta megvettem még nem volt motorilag újítva és első 450esem. Milyen márkájú alkatrészeket ajánlatok bele. Árakat is írjatok ha van 5let, köszi.
Cakk-pakk mennyiből jövök ki 200 körül ?
előre is köszi.
pályán huzni kell neki, hamar meg lehet etetni egy tank benyát,
a mandinerben gázzal fordulj el, a leugrokat ugord be az aljáig, és fenn legyen a könyököd, figyelj a légzésre,,,
mire vagy még kiváncsi igy interneten keresztűl,
menj oda és csináld,
kis átalakitásokkal közel ugyan azt ki lehet belőle hozni,
kérdezd csikát,ő biztosan tud mondani a sok éves tapasztalatból
kivolt ma motorozni ebben csodás időben?
hajtókar- 70
dugó-45
1 db szelep- 30
vezérműlánc-15
Felújítás előtt áll a 450es CRF-em. Amióta megvettem még nem volt motorilag újítva és első 450esem. Milyen márkájú alkatrészeket ajánlatok bele. Árakat is írjatok ha van 5let, köszi.
Cakk-pakk mennyiből jövök ki 200 körül ?
előre is köszi.