Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Evox DOT4 fékfolyadék az jó? Vagy mindegy milyen csak DOT4 legyen?
500asét vagy 250esét raktad fel?
sajnos karbit nem tudok nekem is kérdéses volt egy ideig azért tudtam róla infót de van gyári hátsó végdobom
Nem tudtátok, mi a gyári áttételem, megosztom veletek:
13/48
de ha csere 13/50-est rakok fel
egyetértünk, mi, így ketten
Jah, teli találat. De plusz 2mm torokátmérő nem okoz amúgy sem drasztikus változást.
Utánanéztem: 2003-ig Keihin 36 (max. ha valaki bontóból vett hozzá, és 250-esét kapta, akkor 38),
2003-tól Mikuni 38 van a 125-ösökön.
Keihin 36 os karbik vannak a 25ős Cr-eken legalábbis a 98ason az volt és a 86os évjáratún is az volt. Hogy az újabb modelleken mi van azt nem tudom lehet hogy azokon már 38as van.
Az összes mikuni 38-as, pl.: http://www.bikez.com/motorcycl...
Biztos ez? 125-ösön is 38-as van.
A 125ősn csak 36os karbi van a 250-es 500-ason 38as.

Ha ennyire biztosak vagytok a dologban akkor érdekelne egy 250es karbi.
Most már tuti a vasárnap, csak az nem, hogy mettől meddig. Elvileg nem lesz ilyen durván meleg, én egész nap ráérek.
Nocsak, mit szereztél...Nitrót az 500-asra?
A 125/250/500-asnak mind tök ugyanaz a karbija, a fúvókaméretek és a beállítások különböznek. (Nekem több forrás is így mondta)
nem hiszem....
ok még egyeztessünk ez ügyben. képzeld van egy új szerzeményem majd megmutatom
Arra gondoltam, hogy esetleg más a shuberdugónak a kialakítása (más szögben van az alján a letörés)
Pityke őrmester, ha vasárnap ráérsz és van kedved, Kiskunlacházára kinézünk páran, nem sokan.
a karbi megegyezik a 250-ével csak máshogy kell fúvokázni ennyi... sőt továbbmegyek az akkori 250-es motorokon is ilyen van csak keihin márkájút kell keresned meg kell nézni melyik japán motort szereltek vagy ktm-et abban az időben
Sziasztok nem tud valaki egy eladó karbit 500ashóz?

Nem tudom lehet hogy a 250esé is jó lenne rá csak nem tudom mi a különbség a 2 karbi közt a fúvóka méreteken kívül.
ertem...kosszi
attól függ hogy húzod neki ,de nem eszik többet egy 25 ös nél. és nem kényesebb. kb 2X tartósabb mivel nem kell szétpörgetni
Bálint!
Jó neked 4-be? Ha jó hívj! 30/4756019
endurozason egy 250 korul belul mennyit eszik orankent? es kenyesebbe mind egy 125? KOSZI
Szia !
Engem érdekelne a kipuff mert így képről is jobb mint az enyém!
Persze csak ha még megvan.
Egyek,vagy vegyek?