Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1999 es ÉVJÁRATÚ CR125
Matlét kérdezd meg, nem tudom, mikori a CR-ed, neki lehet, hogy van tankja.
Köszi!
Kérdeztem őket.....25e ért adnának tankot a CR-em re :(
Kicsit sokallom egy sima müanyagért....
tarjánba a gerecsemotornál még két héttel ezelőtt volt bontott aluvázas azt hiszem 99-es
Nem tud valaki egy jo BONTÓT ahol bontanak aluvázas CR-t is?
Szia, szia! Jól feladtad a leckét a kérdéssel, és őszintén szólva nem is tudom rá a pontos választ, ezzel én is csak kísérleteznék. Az szinte biztos, hogy valamilyen 2 komponensű motyi kellene, de hogy réz csavart műanyaghoz ragasztani? Nem igazán tudom. Az anyáknak a fészkét is meg az anyákat kívülről mindenféleképpen érdesítsd fel (durvább csiszolóvászon), ill ragasztás előtt zsírtalanítás (pl. nitro higítóval - én mindig ezt használom). Amivel ragasztottam a fékkarodat, az talán jónak tűnik. (3-Ton EPOXY - ez a neve, 2 komponensű epoxy-gyanta, tartalmaz fém kötőanyagot is, én a TESCO-ban vettem) A legfontosabb, hogy az anyák is és a tank fészkei is alaposan fel legyenek érdesítve!
Nem kell ott tisztelni a motort,az embereket kell,a motor az akármilyen új vagy régi,csak egy fostalicska szerkezet, ami élvezetek,vagy diliknek bajt okoz,ennyi! Mind egy szar gép ,az ember meg ember ésa gépet a hülye ember csinálta,nem pedig fordítva,csak ennyit a tiszteletről,tiszteletes úr Szarni kell rájuk,használni mindet oszt kísz
Először mentem vele 3/4 kört, és gyorsan letettem. Egy idegbeteg vandál, harmadgázon nem emeli az elejét, hanem hirtelen felrántja. Kemény pályán, fogós talajon rángat, mintha egy epilepsziással dzsúdóznál. Aztán a végén összeszedtem magam, és mentem vele 5 kört egyhuzamban, kezdtem rájönni, hogy kell tisztelni. Kiegyeztünk egy döntetlenben
Brutális... Nem is tudom, hogy kéne-e vagy nem. Pl. fáradtan eszem ágában sem lenne ráülni, mert a hibatoleranciája tök NULLA.
milyen alut?
élménybeszámolót!
milyen a gyilkos?
senki sem születik bajnoknak rengeteg motorozás és valami majd kisül belőle meg ilyen korban már élvezni kell az egészet..... ahogy mondani szoktam.... nagy gáz nagy élvezet...
már megint itt kísértesz
a végén megveszem. amúgy tök bénán mentem vele, kéne még barátkoznunk.
szerintem ha nem jön meg a hengered akkor módosítsad 500 ccm-es hengerre annyira belejöttél a végén meg jó kis buli
jo klipp
Egy kis csemege CR-rajongóknak:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem ,sima narancs.pro senior 50-es volt.
Jaaa, akkor bontó. Ez az az áttetszős KTM?
Jóvan,de a gyereknek is a tankja olyan szitás volt anyagába,hogy megcsináni nemtudták,úgy beszitta az anyag a benzint,meg szinte porladt,rossz kötömö
Kérdezz meg egy helyet, aol pl. spoilereket, ütközőket javítanak.
Mindent lehet,de csinálj alut.
Nem tudja valaki hogy lehet e műanyag benzin tankot hegesztetni?
vagy hogy jo megoldás e az....?
hello! végre újra egyben van a mocim,viszont nem sikerült túl jól a tankba visszaragasztani a 2 réz anyát ami fogja az idomot.van ötleted milyen ragasztóval kisérletezzek? te ebben úgyis elég tapasztalt vagy. előre is köszönöm válaszod!
Legyen 9, ha hamarabb nem megy... 8-ra jön egy haver, felpakolunk stb. OK?
reggel hívak majd hogy bugyi vagy lacháza jó? 9-10 körül
2000 Ft a pályadíj mindig. A pályáról pár kép az Endurocross topicban.