Szia, szia! Jól feladtad a leckét a kérdéssel, és őszintén szólva nem is tudom rá a pontos választ, ezzel én is csak kísérleteznék. Az szinte biztos, hogy valamilyen 2 komponensű motyi kellene, de hogy réz csavart műanyaghoz ragasztani? Nem igazán tudom. Az anyáknak a fészkét is meg az anyákat kívülről mindenféleképpen érdesítsd fel (durvább csiszolóvászon), ill ragasztás előtt zsírtalanítás (pl. nitro higítóval - én mindig ezt használom). Amivel ragasztottam a fékkarodat, az talán jónak tűnik. (3-Ton EPOXY - ez a neve, 2 komponensű epoxy-gyanta, tartalmaz fém kötőanyagot is, én a TESCO-ban vettem) A legfontosabb, hogy az anyák is és a tank fészkei is alaposan fel legyenek érdesítve!
Nem kell ott tisztelni a motort,az embereket kell,a motor az akármilyen új vagy régi,csak egy fostalicska szerkezet, ami élvezetek,vagy diliknek bajt okoz,ennyi! Mind egy szar gép ,az ember meg ember ésa gépet a hülye ember csinálta,nem pedig fordítva,csak ennyit a tiszteletről,tiszteletes úr Szarni kell rájuk,használni mindet oszt kísz
Először mentem vele 3/4 kört, és gyorsan letettem. Egy idegbeteg vandál, harmadgázon nem emeli az elejét, hanem hirtelen felrántja. Kemény pályán, fogós talajon rángat, mintha egy epilepsziással dzsúdóznál. Aztán a végén összeszedtem magam, és mentem vele 5 kört egyhuzamban, kezdtem rájönni, hogy kell tisztelni. Kiegyeztünk egy döntetlenben
Brutális... Nem is tudom, hogy kéne-e vagy nem. Pl. fáradtan eszem ágában sem lenne ráülni, mert a hibatoleranciája tök NULLA.
senki sem születik bajnoknak rengeteg motorozás és valami majd kisül belőle meg ilyen korban már élvezni kell az egészet..... ahogy mondani szoktam.... nagy gáz nagy élvezet...
hello! végre újra egyben van a mocim,viszont nem sikerült túl jól a tankba visszaragasztani a 2 réz anyát ami fogja az idomot.van ötleted milyen ragasztóval kisérletezzek? te ebben úgyis elég tapasztalt vagy. előre is köszönöm válaszod!
Kérdeztem őket.....25e ért adnának tankot a CR-em re :(
Kicsit sokallom egy sima müanyagért....
Brutális... Nem is tudom, hogy kéne-e vagy nem. Pl. fáradtan eszem ágában sem lenne ráülni, mert a hibatoleranciája tök NULLA.
milyen a gyilkos?
a végén megveszem. amúgy tök bénán mentem vele, kéne még barátkoznunk.
http://www.sportmotor.hu/motor...
vagy hogy jo megoldás e az....?