Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor bugyi fizetős vasárnap mennyi a pályadíj?
Megesznek a medvék,nemtudná gyorsba ellépni
Nekem meg pont enduro kéne, átmenetileg, elhívtak Erdélybe endurozást kóstolni, de a CR-rel nem megyek. Vennék valami 2T-t, ha hazajöttem, eladnám.
kis cr-é adtak vóna ma egy te610-es huskit 94,amikó kínáltam nem kellett,elment egyből.Me semmit nemtunnak mán eladni,csak szaré-húgyé
jaj. Ezt nem ide akartam.
Így igaz. Meg ha megállsz, fázol, ezért muszáj menni egyfolytában, a talaj nedves, fogós, még a homok is.
de por az nincs,meg levegőt is jobb venni hidegbe,ráadásul nem is izzadsz
Igen, télen valóban ragyog a gép, mint a salamon töke:

Me még fiatalok vagytok,azt izzadtok,nem szerettek port nyelni,meg porba fürdeni,csak a szép csilivili mindig
Hát kezdünk affelé hajlani, hogy télen jobb krosszozni, mint nyáron.
Sziasztok!
Nem tud valaki CR125 aluvázasra tankot?
-vagy esetleg hol lehetne beszerezni?
Mai motorozás után kidörgölődött a tankom és ömlött a benzin :(
Télen meg hideg
Nyáron ilyen...
télen még mély homokos volt,nemtudom hogy lett ilyen
Mi már csak olyan 2-fél 3 felé értünk ki, addigra eléggé száraznak tűnt, porzott. Homok és keményre döngölt föld keveréke kavicsokkal, de jó pálya.
talaj milyen bugyin? esett arra az eső vagy nagyon poros?
Nekem jó Lacháza is, sziasztok, Bugyin ma voltunk, a féktávok rumplisak, de amúgyteljesen jó. Én szívem szerint reggel 9-körültől pályán lennék, ha jöttök...
sajnos már elég foghíjjas a kerítés.....
nagyon kezes kellemes motor,egy 88 as egyedhez volt szerencsém,a mai napig szánom bánom hogy meg kellett tőle válni!
Na én meg olvasni nem tudok Azt hittem magaddal beszélgetsz
Ha nem szedik a pályadíjat akkor hogy lehet bejutni? Csak úgy simán leveri az ember a lakatot vagy már nincs zárva?
Következő hét végén megyünk a Duna partra 2 hétre, és viszünk motort is, aztán jó lenne nem egyedül lenni, találkozni motorosokkal, ellesni ezt azt.
Látom unatkozol és megtaláltad a beszélgető társad.
cr ed et? kidobtad