De állítólag amúgy is érdemes évente hajtóműolajat cserélni. Vagy nem? Olvasgattam az előző oldalakat és írtok 1:50 es keverési arányról. Én még 1:30 nál tartok... AROL 2T :)...amúgy részemről Castrol TTS. Szerintetek?
Sziasztok! Van egy cr125-ösöm de sajnos - rajtam kívülálló okok miatt - lassan másvél éve nem ültem a nyergébe. Ilyen hoszabb egy helyben állás utáni első indításkor mire figyeljek oda? Üzemanyag gondolom kuka? Hajóműolajat is cseréljek? A légszűrőt érdemes újra lekezelni a "kékragaccsal"? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Pijotr
Az Endurocross fórumban utánaolvashatsz, de ha a rövidített matinéváltozat elég, akkor annyi, hogy összejön ott megint pár emberke, szombat délután krosszozunk egyet, közben/este vacsorát csinálunk bográcsban és nyársalunk, vasárnap délelőtt meg aki még tud, az motorozik megint egyet.
Múltkor pl. volt, aki kint is aludt a pálya mellett némi tábortűz kíséretében, megmentve a kilyukadt sörösdobozok tartalmát.
1 literhez -30,3 keverek olajat teszek
Üdv: Pijotr
sikerült megcsinálnod a blokkvédőt?
de ha valami nagyon homokos birtokra veszed akkor talán!
nem mondok inkább semmitse.
Múltkor pl. volt, aki kint is aludt a pálya mellett némi tábortűz kíséretében, megmentve a kilyukadt sörösdobozok tartalmát.
Onnan majd csak telefonálni tudok mert net nyet.
Hallottam róla
Elképzeltem hogy a fejed melyik részének mekkorának, és milyennek kéne lenni, hogy avval tudd vezetni a motort
Hella mindenkinek