Szerelni is szeretek de drága nekem!
am még mindig nem kel el a 80 as most felrakta 140 ér!
de nem idul most be mert lötyög a főtengely és én is egy komplett csapágyazást tervezek !
csak hátha elkel igy ha nem akkor megcsináltatom!
üzleti titkokat feszegetsz
Én 280-ért vettem tavaly szeptember tájékán, ugyanennyiért adtam el neki valamikor idén január felé, ő úgy tudom 300-ért adja, mert azóta fel lett újítva (dugószettcsere, telók, láncszett stb.)
Nem azért :D!
De mosás közben le kell fedni a légszűrőnek a helyét, mert ha telifolyik az nem túl jó.
Azért kérdeztem hogy ti hogy szoktátok mosni mert én úgy hogy bezacskózom a légszűrőt és visszarakom.
Hello!
erős műanyagból van,annyi módosítást kellett rajt végeznem h a kipuff könyöknél nekem hozzáért és klingeritből vágtam oda 1 kis darabot és így tökéletes.
Ktm légszűrőtartóra cseréltem de olyan 1500-2000Ft körül lett volna ha úgy veszem.
2 hétel elöbb szoltál volna megvettem volna!
mert pont most vettem egy 10 esért de elég sz..r!
meg a joblábamnál szorí a balnál meg semmi!
de am setup a márkája!
kinek?
még mindig fentvan a neten!
am még mindig nem kel el a 80 as most felrakta 140 ér!
de nem idul most be mert lötyög a főtengely és én is egy komplett csapágyazást tervezek !
csak hátha elkel igy ha nem akkor megcsináltatom!
Én 280-ért vettem tavaly szeptember tájékán, ugyanennyiért adtam el neki valamikor idén január felé, ő úgy tudom 300-ért adja, mert azóta fel lett újítva (dugószettcsere, telók, láncszett stb.)
Ha motorozni szeretsz, nem szerelni, vedd meg.
Te menyiért adtad el neki?
Kakukk CR125-öse eladó, 94-es.
De mosás közben le kell fedni a légszűrőnek a helyét, mert ha telifolyik az nem túl jó.
Azért kérdeztem hogy ti hogy szoktátok mosni mert én úgy hogy bezacskózom a légszűrőt és visszarakom.
Vagy ti hogy szoktátok mosni?
erős műanyagból van,annyi módosítást kellett rajt végeznem h a kipuff könyöknél nekem hozzáért és klingeritből vágtam oda 1 kis darabot és így tökéletes.
Ktm légszűrőtartóra cseréltem de olyan 1500-2000Ft körül lett volna ha úgy veszem.
keme megvanmég a 90 es cr 125ös?
Eladó még?
Menyiért?
Milyen álapotú?
milyen anyagból van, hol vetted és mennyi volt :-)
úgy vettem,hogy láttam eladónak és kértem,hogy mérje le a hosszát,szélességét stb.
mert pont most vettem egy 10 esért de elég sz..r!
meg a joblábamnál szorí a balnál meg semmi!
de am setup a márkája!
de lehet hogy az enyém más mert már halottam róla!
a szivató jobbra és balra tekerésével tudsz alapjáratot állítani.
Hol tudok rajta emelni.
a karburátor bal oldalán találtam 1 csavart de az a levegőé sztem...