Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egy nagyon közeli ismerősöm szidta néha magában a Castrolt, hogy lerakódik, míg rá nem jött, hogy ő a béna, és jobban kell húzni a gépnek.
Már készítem a Csika-féle ŰRTELESZKÓP reklámfilmjét, zsíros bevétel reményében.
egyik jóbarátom, 25-ös rm-be Arol 2T csodaszert használ,és még mindig megy a motor!
Ne reklámozd,nem fizetnek érte
Na igen, ezt ugye már lefutottuk, én mindenkinek mindent elhiszek, hogy melyik a veribeszt, de amíg ilyen áron szerzem, addig a Castrol a nyerő.
Mol Botondot azért nem tennék bele, ha fizetnének sem.
Oszt ugyan melyik a legjobb? Nekem,vagy nekünk bevált vagy jó,olyan van. Egyszer valaki végig kóstolhatná az összeset
Olajból mindig a legjobb 2T szintetikus olajat vegyél. Én a MINERVA MOTO 2T FR SYNTHESE használom.
http://www.minervaoil.hu/kateg...
Milyen keverési arányt használjak CR125 höz?
30-as vagy 40-es keverék?
most akarok olajat is venni mert fogytán vagyok...milyet vegyek?
Igazad is van, meg nem is. Mert sajnos a 4T-től sem félnek az otthoni barkácsbetyárok, pedig attól jobban kéne. Ugyanúgy belebarmolnak.
Én annyit tudok mondani, hogy ami egyszerű, azt itthon megcsinálom (ha elbasztam, hát én basztam el), a bonyolultabb javításokért már én is szerelőhöz viszem inkább a 2T-t. Alkatrészárak olcsóbbak valamivel. Majd megnézzük a gyári henger valami jobb dugóval mit bír. Kinek milyen stílusa van, az is meghatározza mit vesz, én eddig is szerettem a 2T-t, de pár hete meg egyenesen imádom.
Aztán ha ez eldobta magát, vagy meguntam, még az is lehet, hogy 4T lesz a következő, talán egy 250-es.
A 3. l olajat öntöm bele. 10 óránként tényleg csere. Ki mondta hogy otthon kell baricskázni bármit is, az olajcserén szelepállításon kívül?
Ezért tartja a 2 T az árát. Nem féltek tőle, mindenki bele mer nyúlni és rengeteg köztük TAKONY. Ha csíkos a henger, ha gátrepedt, ha ragasztott a vízpumpa dekni, megreszelt élű a kupplungkosár boldogan veszitek akkor is. Nem ha
30 óránként csrélsz olajat egy milyen jobbfajta motornál? Ha jól tudom még a bergekben is 10-12óránként kell, nem beszélve a verseny krosszokról.
Ebből már megint vita lesz De szerintem egy 'normál' motoros, aki nem szerelő, mint Te, azért választ inkább 2t mocit, mert egyszerűbb szerelni. Én 16 évesen egy kosárból raktam össze az első simsonomat. Végtelenül egyszerű szerkezet,pl dugócsere mennyiből tart? Van itthon pár alapvető szerszám, lemegyek a pincébe és kicserélem a dugót. Ennyi. De ha mondjuk lenne egy 4t krosszmotorom? Leszedni a hengerfejet, azt még talán meg merném csinálni. Szétszedni a vez. láncot? Ne ezt már nem tudnám itthon. És innentől tovább semmit. Szelepszár szimering, új szelepek, azokat becsiszolni, (mennyibe is kerül egy titán szelep?) stb. Ja, meg szelephimba csapágy, azt sem tudom mi az Persze sejtem, de nem tudok róla semmit. Persze jó a 4t, nem mondom, h nem jó, de egy ilyen nagy szervízigényű motorból nem merném bevállalni, mert nem értek hozzá.
94-nek nézem, 280-ba elvihető. Állítólag korrekt benne minden, szerdán kiderül hogy itt landol-e. Ha bármi van vele akkor vissza a feladóhoz. Nem leszek mazochista hogy egy moslékra ráköltsem az életem.....
30 óránál egy jobbfajta motornál max szelephézagot állítok, meg beleöntöm az 1 l friss olajat és kicserélem 870 Ft-os szűrőt . Mindegy. Érdekel vkit ez a beszámításra váró mocc? Nincs kedvem olajjal elrontani a drága benzint az ambíciózus tesztpilótacsordáknak..........
en putolin mx 5 ot hasznalok bevallt
Hát ez egy ki tudja, milyen hüvely, ProX dugóval, 30 óra van most benne, és rohamosan gyengül, de még könnyen indul. Olaj 1:40 Castrol Power Racing 1. Remélem kitart, míg megjön az új
Ez egy hüvelyes henger, amiben elcseszték a résmagasságokat, tehát rossz a vezérlés. Ki lehetne fúrni belőle a rossz hüvelyt, és tenni bele újat, olyan 40 körül jönne ki. De most éppen úgy állok anyagilag, hogy ki tudom köhögni a tutit, azaz a gyári hengert. Attól jobban alszom...bár az is igaz, hogy jobban megyek vele, ha gyenge, mert bátrabb rajta az ember.
Repsol Competition
milyen olajat használjak, neked mi vállt be?
jelenleg IPONE eperillatú olajat használok használok.
Wiseco hüvely-dugóval,sokat elmegy, profi cucc,én is úgycsiátam,20 órát simán elmegy,amatőrmek dupláját,de jó olajjal,1:40
Nem lett volna elég hüvelyeztetni a hengert?Érdekel ez a téma,nekem is van egy CR125 2000 évjáratú....nemrég vettem,igazából még dugót sem cseréltem benne,de ha nekem is elkopik a hengeremről a nicasil réteg akkor mi a legcélszeübb . dugót milyen üzemóránként cseréled?
az jóbuli!
ezért mondtam,hogy nem hiszem hogy működik!
hátha széttörik a mágnes,kocogtassad
én olyanokat hallottam,hogy mz-nél ugy szedik le,hogy kocogtatják kalapáccsal,esetleg csapágy lehúzóval,ilyeneket hallottam,de szerintem ezekból egyik se működik legalábbis cr-nél nem
Tudok, csak nem mondom el,me ebből élek