Hali! Én az Aprilia által gyártott öntött gumi-pipát használok (zavarszűrő nélküli). Jó passzosan megy bele a kábel is és a gyertya porcelán testére is rászorul. Kb 2x3 cm-es, piros színű. Olcsó pipa, jelenleg olyan 800 Ft körül van. Nem ázik be (még a sterimobtól sem)!
Helló
má megál az eszem etöl a motortól
valamiért nem indul be!
kicsi a szikra, lenkereket leakartam szedni de nincs lehuzóm csak simohoz az meg nem jó rá mert jobos menetű a szimóé és a kroszé meg balos!
nemtudtok valami ötletet még hogy hogyan lehet leszedni?
Igen én kerestelek a Zx4r el kapcsiban.
gondolkodtam a dolgon de igazából én többet nem szeretnék rá költeni,van rá érdeklődőm-ha elviszi beajánlom nála alkatrésznek a te kawádat is.
mennyiért hozzák neked az uj hengert a CR re?
ha van valakinek elfekvőben egy cr 250-es karbija az szóljon.. elvileg csak a szivató része kellene mert az enyémbe nem bele való van sajnos... mennyi kontár van szőrnyűűűű
LEHÚZÓVAL KELL LESZEDNI!
esztergályos,vagy sufnizol egyet,ami persze nem könnyű!
má megál az eszem etöl a motortól
valamiért nem indul be!
kicsi a szikra, lenkereket leakartam szedni de nincs lehuzóm csak simohoz az meg nem jó rá mert jobos menetű a szimóé és a kroszé meg balos!
nemtudtok valami ötletet még hogy hogyan lehet leszedni?
(Pipa gyári)
ti milyen gyertyapipát használtok?nekem beázik,és elkezd dadogni
gondolkodtam a dolgon de igazából én többet nem szeretnék rá költeni,van rá érdeklődőm-ha elviszi beajánlom nála alkatrésznek a te kawádat is.
mennyiért hozzák neked az uj hengert a CR re?