Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alulemez,popszegecs,vagy új
Milyen gyertyát használjak cr 250 be 92-es
Szevasztok eltörött a hátsó sárhányóm összekapcsosztam meg forrasztottam de az első kis ugratásnál elpatant
mit lehetne vele csinálni,vagy vegyek ujjat?
Msn=adatlap, de csak akit komolyan érdekel!
Hali! Srácok ha valakit érdekel Cr 500R motorkerékpár, akkor nálam lehet kapni, korrekt áron valósan felujitva! http://www.sportmotor.hu/motor...
Áz enyémére jiss kő index vagy mijaza,me lássák befordulok,osztnehogy baj legyen ám
indexet
tegyél rá lámpát meg indekszet,meg egy valag pénzt,és miért ne?
Engem az érdekelne, hogy a CRF-250 vagy a CRF-450 rendszámozható e illetve, forgalomba helyezhető e ha meg van hozzá a saját papírja?
Haligali! EZ-AZ! Erre emlékeztem,csak nem tudtam,hogy ki csinálta!

Az idomjaim vannak kicsit meggyötörve,azokat szeretném kijavítgatni,de majd ha csak vége a szezonnak.
kösz a 10 est amit honda szalonba adtak elpusztult....
toltam esőbe...de legalább lemosta rólam a sarat
igen
Próbálj keresni a lakhelyeden, vagy a közelében spoiler-készítő/javító szakit, vagy olyat, aki hajótesteket javít/készít. Ők biztosan tudnak segíteni. Valószínűleg előfordul kereskedelmi forgalomban is a cucc, de gondolom, hogy aki iparszerűen végez ilyen munkákat, az minőségben is a legmegfelelőbb anyagokkal dolgozik!
Hali! Szerintem emlékszel még amikor én is csináltam néhány dolgot ilyen kompozit anyaggal. Én akkor kereskedelmi forgalomban nem is nagyo kerestem (1-2 helyen kérdeztem csak, de ott nem tudtak segíteni). Van itt Kecskeméten egy maszek, aki hajótesteket épít, tőle kaptam a műgyantát, edzőt és az üvegszálat is. Nekem eddig bírja a motyi. Elég könnyen lehet dolgozni vele. Mit szeretnél javítani? Emlékeztetőül néhány kép arról, amit javítottam:
valaki hasznalt mar MOBIL kapcs olajat? koszi
nem tudja esetleg valaki hogy a képen bekarikázott távtartó milyen széles? ez egy 1985-ös CR 250, akinek ilyen régebbi típusa van lemérhetné a szélességét a távtartójának

thx
bocs ...1 kérdés:Te lefújtad a tankot?
a 9 az sok lesz!
ha csak nem vagy valami vérprofi,és nyelezed végéig.
Nekem a 7es hőértékű vált be!
Milyen olajat használjak a cr 250-es be? valvolin synpower 1:40!
és milyen gyertyát! ngk br9eg?
Igen üvegszálpaplan és gyanta, még a tescoba is van
de inkább barkács és festékboltban kell keresni...
ja....meg kell a dekni felöli oldalon az a bovdenvég amin az "O" gyűrű van......hogy passzentos legyen és ne kapjon vízet.
Javított már valaki műanyag idomot? Mi a bánatom a neve,és hol lehet venni azt az anyagot,ami valami üvegszál,meg sztem valami folyékony gyantaféleség?
a TZ bovdenen cineze van a bogyó,úgyhogy csak ki kell melegíteni belőle,rá a kuplungkar felöli oldalon azt a szabályzócsavart,visszacinezni a bogyót,és mehet be a helyére!
szevasztok !
érdeklödnék hátha tud valaki segitteni nagyon érdekelne neme tud valaki vcalamit az ácsi enduro cross pályárol valamit mert szombat vagy vasárnap le akarnék menni és potyára nem akarok ekkora távot + tenni
elöre is kösz!
csaó,csak a bogyót kell levégni róla nem?és újat rátenni.én is most tervezem a c sarét!mi az annyuk kerül 17ezerbe egy bowdenen?