Szevasztok eltörött a hátsó sárhányóm összekapcsosztam meg forrasztottam de az első kis ugratásnál elpatant
mit lehetne vele csinálni,vagy vegyek ujjat?
Próbálj keresni a lakhelyeden, vagy a közelében spoiler-készítő/javító szakit, vagy olyat, aki hajótesteket javít/készít. Ők biztosan tudnak segíteni. Valószínűleg előfordul kereskedelmi forgalomban is a cucc, de gondolom, hogy aki iparszerűen végez ilyen munkákat, az minőségben is a legmegfelelőbb anyagokkal dolgozik!
Hali! Szerintem emlékszel még amikor én is csináltam néhány dolgot ilyen kompozit anyaggal. Én akkor kereskedelmi forgalomban nem is nagyo kerestem (1-2 helyen kérdeztem csak, de ott nem tudtak segíteni). Van itt Kecskeméten egy maszek, aki hajótesteket épít, tőle kaptam a műgyantát, edzőt és az üvegszálat is. Nekem eddig bírja a motyi. Elég könnyen lehet dolgozni vele. Mit szeretnél javítani? Emlékeztetőül néhány kép arról, amit javítottam:
nem tudja esetleg valaki hogy a képen bekarikázott távtartó milyen széles? ez egy 1985-ös CR 250, akinek ilyen régebbi típusa van lemérhetné a szélességét a távtartójának
Javított már valaki műanyag idomot? Mi a bánatom a neve,és hol lehet venni azt az anyagot,ami valami üvegszál,meg sztem valami folyékony gyantaféleség?
a TZ bovdenen cineze van a bogyó,úgyhogy csak ki kell melegíteni belőle,rá a kuplungkar felöli oldalon azt a szabályzócsavart,visszacinezni a bogyót,és mehet be a helyére!
szevasztok !
érdeklödnék hátha tud valaki segitteni nagyon érdekelne neme tud valaki vcalamit az ácsi enduro cross pályárol valamit mert szombat vagy vasárnap le akarnék menni és potyára nem akarok ekkora távot + tenni
elöre is kösz!
mit lehetne vele csinálni,vagy vegyek ujjat?
Az idomjaim vannak kicsit meggyötörve,azokat szeretném kijavítgatni,de majd ha csak vége a szezonnak.
toltam esőbe...de legalább lemosta rólam a sarat
thx
ha csak nem vagy valami vérprofi,és nyelezed végéig.
Nekem a 7es hőértékű vált be!
és milyen gyertyát! ngk br9eg?
de inkább barkács és festékboltban kell keresni...
érdeklödnék hátha tud valaki segitteni nagyon érdekelne neme tud valaki vcalamit az ácsi enduro cross pályárol valamit mert szombat vagy vasárnap le akarnék menni és potyára nem akarok ekkora távot + tenni
elöre is kösz!