Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljes mértékben igazad van, nagyban függ attól is amit te mondtál. Mondjuk mi esetünkben kellet 2fogaskerék is és sajnos az sem volt olcsó dolog!
Mert ott kezdődik a kit ,hogy lehet átbaszni Nem mindegy ki mit mennyiért tud beszerezni Lehet erre tologatni őket
Faisst tudna mesélni... Yamaha XT600, a mai napig egy elektromos csatlakozó "csokival" mászkál a leszakadt gyári bowdenbütyök helyett
Ha 150-ből megcsinálsz egy full generált, sztem sokan hozzád fogják vinni vagy ha nem hozzád akkor ahoz aki megcsinálja! Jah és nem riogatásból mondom, mi is azt hittük max 150 és a végén kellemetlen volt kifizetni a 210-et!
A kuplungbowden érdekes dolog, nekem mikor leszakadt vettem egy Babetta hátsófékbowdent /vastagabb mint a gyári bowden/, méretre vágtam-befüztem a régi házba, de az uj házzal is megoldható-és vettem a végére csavaros "diót"-összeraktam és azóta ugy van. Tökéletes és 400ft volt.
kösz holnap hívlak!tomasselli,az kell vagy a lóvé?
150-bű megvan +szerelés.Ne riogassá
Annál van Jobbik...
200-ból nem rakod rendbe a blokját full! 2szivó szelep alapból 50e, hajtókar kb 40, dugóról sejtelmem sincs de sztem 50e körül mozoghat ehez jönnek még a csapágyak+szimeringek+munkadij és a többi csak akkor dől el ha szétvan huzva a blokk, gondolok itt a váltóra! 2váltófogaskerék 50-60e attól függ a körmös kell e vagy nem a szivó szelep is hasonló, mint a fogaskerék! Nagyjából ennyi, számolgass! Egy full generál sztem 300e körül van és az k..va sok! Persze ezek nem pontos adatok.
Bajnai
milyen kormányod van?
OK Kakukk a tied!
Hogy oldjuk meg? Sztem a posta elég húzós lenne....
Lemondok a kerékről, mehet Kakukknak nyugodtan. Az övébe nyolcas van, nekem meg csak arra kéne, hogy egyiken szar gumi legyen, a másikon jó bütykös, és ha kemény pályára megyek, ne a jó gumit egye.
vagy kp is jó nekem,ahogy gondolod!tel számom az aledó holmiknál,írj egy sms-t és hívlak
szia,nekem van kormányom cserébe ha érdekel
mindenképpen kellene a kerék,köszi
Hello azt szeretném kérdezni h ti mit csináltatok 125 ös CR alaplapjával h ne legyen szar megtekercseltettétek mert nekem már a 2. alaplap van benne és ez is meghalt válaszotokat előre is kösz
energieee ,husgy köszi a válaszokat még egy kérdés létezik krosszba 4t-be probléma mentes tipus-márka, vagy ezek a fullkrosszok mind ilyen kényesek 4t jah és még annyit hogy 200.000ft-ból a szervíz full rendberakja a 450r mociát, értem ezalatt a szelepeket ,főtengelyt, vezérműlánc, dugó,hajtókar stb mert a helyzet az full szerelmes vagyok a 450r-be de csak szerelni nem kell motor

szasztok!
250Crhez csak a hondaboltban rendelhető kuplungbovden a jó?
Nem sok kedvem van egy bovdenért 9000 Forintot adni
sziasztok! cr 125höz letölthető kézikönyvet keresek . Ha tudtok se gítsetek . Köce
üzemóra számlálót meg itt : http://www.universalmotor.hu/s... tudsz venni ( bár az előző link elolvsása után nem biztos hogy kellesz venned hacsak nem választasz más típust)
A 250-ről sajna én is elég sok rossz dolgot hallotam és biztosan zsebbenyulós lesz előbb-utóbb mindkettő. Egy motorgenerál kb 200e ft ezeknél a gépeknél. A 250-nél sajnos sokan a hajtókart is emlitik, ami még nem nagyon birja! A 450-es biztosan jobb választás ezekről nem hallani sok rosszat,d irtó erős, tehát végülis te döntsd el mit veszel, de ha a szervizelés miatt agódsz akkor maradj 2T-nél. 450-500-ért veszel olyan 250 2T-t ami egy darabig biztosan elég lesz és endurózni is tökéletes! 450-es két havernak is van és elégedettek vele, igaz az egyikre most lett 210e költve!
sziasztok egy amatőr motoros vagyok ktm125 2t nyomattam , amit eladtam és most vásárlási szándékom egy 250crf de erről azt mondják zabálja a szelepeket szervízigényes ,problémás moca, crf450r -ről azt mondta az eggyik tulaj teljesen problémamentes szelepek és maga az egész motor ha nem versenyszintem nyomom akkor rengeteget elmegy motorgenerál nélkül
lenne olyan 700.000ft-om kb motorra, nem versenyzésre kellene, ti mit tanácsoltok crf vásárlásakor előnyösebb a 250 vagy a 450 mit nézzek meg rajt jól ami beszopathat ,üzemóra számlálót ezekre lehet utólag szerelni ha igen hol lehet kapni nem láttam sehol
remélem vannak még segítőkész motorosok és kiokosítotok mielött kiadok 1 reklámszatyor pénzt sártúrásra