ez már normális válasz volt .köszi.visszatérve arra hogy nem sok motort láttam,eddig 3 sportmotor ülését koptattam,csak krosszét még nem és ezért furcsa egy kicsit ez a nagy holtjáték nekem .kösz szépen mégegyszer
Egy dekoros barátom csinálta a matricát,a gyári mintájára.
Nem volt egy nagy összeg,de azt tudni érdemes róla hogy ez nem szitanyomott(mint a gyári),hanem darabokból összeállított,és minden szín külön anyag.Ami lényegében nem lenne rossz ha le lamináltuk volna.Csak ez elmaradt,úgyhogy le is jött néhány helyen.
De tervben van egy szitázott verzió is,csak még nem volt rá kellő idő.Majd télire marad ez a project.
A lánc feszességét pedig nagy álltalánosságban úgy tudnám meghatározni,hogy a lengővilla elején található vezető(koptató) végéig tudd a láncot felnyomni amikor a motor keréken áll(nem bakon)
Pontosabban a lengővilla alján,ahol a láncvezetőnek a vége van addig bírjad újjal felnyomni a láncot.
Érthetőbben nem tudom leírni....
tökmind1 hogy mekkora a kilengése ha nem ülsz rajta....
az a lényeg akkor legyen kellően laza amikor rajta ülsz...mivel akkor van terhelés és akkor tudod megnézni hogy teljes összenyomásnál amikor egy síkban vcan a 2 lánckerék,akkor mennyi a kilengés...
ez a láncos dolog nem iszta
ülj rá és úgy álítsd ? magyarán ha rajta ülök akkor kell lenni-e 3 cm holtjátéknak vagy ha nem ülök rajta?
szerintem ha rajta ülsz és úgy van annyi holtjáték akkor az mág igen laza
csaó.honnan lehet észrevenni ha dugócserés egy crf.ja és még egy kérdés.mekkora az ideális láncholtjáték?jó lenne ha már valaki válaszolna a kérdéseimre mert eddig háromból semmi.cső.
valamiért nem akarja berakni aképet, a bal oldaldekli közepén lévő nagfejü csavarrol van szó...szivárgott az olaj gondoltam meghuzom, éphhogy elkezdtem huzni letörött a feje egy része....
2007 es van csak, de felejtsed el ezt az idomszettezést nem bírod rárakni, ha nézegettél volna a 90 es motorodról meg a 07 es motorról képet, több a felfogatás és tök más helyen van, a másik meg h mióta aluvázas a cr azóta rejtett tank van
Sziasztok ! cr 125 ős gépnél meglehet oldani hogy legyen elől világitás? veszek re egy lámpás fejidomot a gyujtásról meglehet oldani? VAgy nincs igy kialakitva?Ha valaki csinált már ilyet mit tapasztalt?
A forditott első teleszkópos gépek mivel jóbbak?Erősebb a vázuk?Egy 90 es kiadású gépre rálehet tenni egy 2008 as idom szettet?
Nem volt egy nagy összeg,de azt tudni érdemes róla hogy ez nem szitanyomott(mint a gyári),hanem darabokból összeállított,és minden szín külön anyag.Ami lényegében nem lenne rossz ha le lamináltuk volna.Csak ez elmaradt,úgyhogy le is jött néhány helyen.
De tervben van egy szitázott verzió is,csak még nem volt rá kellő idő.Majd télire marad ez a project.
A lánc feszességét pedig nagy álltalánosságban úgy tudnám meghatározni,hogy a lengővilla elején található vezető(koptató) végéig tudd a láncot felnyomni amikor a motor keréken áll(nem bakon)
Pontosabban a lengővilla alján,ahol a láncvezetőnek a vége van addig bírjad újjal felnyomni a láncot.
Érthetőbben nem tudom leírni....
Henger-dugó hibás, első fék berohadt.
Egyben 110e Ft (FIX)
Szecsu te ezt az idomszettel együtt vetted?Hol?mennyi?elöre is kössz!
aki ilyet kérdez...az nem sok motort látott eddig
az a lényeg akkor legyen kellően laza amikor rajta ülsz...mivel akkor van terhelés és akkor tudod megnézni hogy teljes összenyomásnál amikor egy síkban vcan a 2 lánckerék,akkor mennyi a kilengés...
ülj rá és úgy álítsd ? magyarán ha rajta ülök akkor kell lenni-e 3 cm holtjátéknak vagy ha nem ülök rajta?
szerintem ha rajta ülsz és úgy van annyi holtjáték akkor az mág igen laza
bár lehet hogy tévedek?
válaszokat kérünk!
vagy vidd el szerelőhöz aki átnézi neked
remélem tudtok segiteni abba hogy honnan tudnék ilyen csavart rendelni?
Hétvégén menntek le a pályára?
Ma hozta a Pista póstás
Úgyhogy a hétvégén motorozhatsz.
ennyi
A forditott első teleszkópos gépek mivel jóbbak?Erősebb a vázuk?Egy 90 es kiadású gépre rálehet tenni egy 2008 as idom szettet?
Kéne egy két tipp, tegnap megált a crf-em mint a szög menet közben. Mi lehet? Szelepek vagy valami kissebb probléma is lehet?
bírja a zsár nem árt neki