Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már normális válasz volt .köszi.visszatérve arra hogy nem sok motort láttam,eddig 3 sportmotor ülését koptattam,csak krosszét még nem és ezért furcsa egy kicsit ez a nagy holtjáték nekem .kösz szépen mégegyszer
Egy dekoros barátom csinálta a matricát,a gyári mintájára.
Nem volt egy nagy összeg,de azt tudni érdemes róla hogy ez nem szitanyomott(mint a gyári),hanem darabokból összeállított,és minden szín külön anyag.Ami lényegében nem lenne rossz ha le lamináltuk volna.Csak ez elmaradt,úgyhogy le is jött néhány helyen.
De tervben van egy szitázott verzió is,csak még nem volt rá kellő idő.Majd télire marad ez a project.

A lánc feszességét pedig nagy álltalánosságban úgy tudnám meghatározni,hogy a lengővilla elején található vezető(koptató) végéig tudd a láncot felnyomni amikor a motor keréken áll(nem bakon)
Pontosabban a lengővilla alján,ahol a láncvezetőnek a vége van addig bírjad újjal felnyomni a láncot.
Érthetőbben nem tudom leírni....
Honda CR 125 1988 hiánytalanul, bontásra eladó, vagy alkatrészei is.
Henger-dugó hibás, első fék berohadt.

Egyben 110e Ft (FIX)
ilyet mert ez az én évjáratom
Szecsu te ezt az idomszettel együtt vetted?Hol?mennyi?elöre is kössz!
szevasztok!az lenne a kérdésem hogy hol tudnék ilyen gyári matricát venni?vagy érdemesebb inkább csináltatni?
ez meg faszság hogy 3 centi holtjáték...ez érzésre van.....
aki ilyet kérdez...az nem sok motort látott eddig
tökmind1 hogy mekkora a kilengése ha nem ülsz rajta....
az a lényeg akkor legyen kellően laza amikor rajta ülsz...mivel akkor van terhelés és akkor tudod megnézni hogy teljes összenyomásnál amikor egy síkban vcan a 2 lánckerék,akkor mennyi a kilengés...
ez a láncos dolog nem iszta
ülj rá és úgy álítsd ? magyarán ha rajta ülök akkor kell lenni-e 3 cm holtjátéknak vagy ha nem ülök rajta?
szerintem ha rajta ülsz és úgy van annyi holtjáték akkor az mág igen laza

bár lehet hogy tévedek?
válaszokat kérünk!
ja és ne szemre állítsd...ülj rá és úgy mozgasd meg a láncot
Csö! A lánc feszessége 3-3.5 cm felfele huzsnál az aktuális!
szedd szér és mérd meg a henger dugó illesztést...
vagy vidd el szerelőhöz aki átnézi neked
csaó.honnan lehet észrevenni ha dugócserés egy crf.ja és még egy kérdés.mekkora az ideális láncholtjáték?jó lenne ha már valaki válaszolna a kérdéseimre mert eddig háromból semmi.cső.
Elkelt,de már meg is van az új
Helló HONDA CR 125 R be kellene TIRISZTOR, 250 esé is jó (1996-os a motor) írjatok ha tud valaki
valamiért nem akarja berakni aképet, a bal oldaldekli közepén lévő nagfejü csavarrol van szó...szivárgott az olaj gondoltam meghuzom, éphhogy elkezdtem huzni letörött a feje egy része....
Sziasztok
remélem tudtok segiteni abba hogy honnan tudnék ilyen csavart rendelni?
Honda CR 125 R be kellene Tirisztor (1996-os) aki tud az írjon köszi
kössz, hétfőn nagyon nagy lesz
jah mégvalami... skypera feltudnál ugrani egy pillanatra?
hali

Hétvégén menntek le a pályára?
Megjött a gyújtásod....

Ma hozta a Pista póstás
Úgyhogy a hétvégén motorozhatsz.
2007 es van csak, de felejtsed el ezt az idomszettezést nem bírod rárakni, ha nézegettél volna a 90 es motorodról meg a 07 es motorról képet, több a felfogatás és tök más helyen van, a másik meg h mióta aluvázas a cr azóta rejtett tank van

ennyi
Sziasztok ! cr 125 ős gépnél meglehet oldani hogy legyen elől világitás? veszek re egy lámpás fejidomot a gyujtásról meglehet oldani? VAgy nincs igy kialakitva?Ha valaki csinált már ilyet mit tapasztalt?

A forditott első teleszkópos gépek mivel jóbbak?Erősebb a vázuk?Egy 90 es kiadású gépre rálehet tenni egy 2008 as idom szettet?
Szevasztok!
Kéne egy két tipp, tegnap megált a crf-em mint a szög menet közben. Mi lehet? Szelepek vagy valami kissebb probléma is lehet?
amugy a lánkerekek tökélketesek hátul alu és a lánc is még fut egy darabib x-gyűrűs
bírja a zsár nem árt neki