Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Juuj nem akartam rosszat mondani...remelem nem volt banto, csak poenkodom teee
hehe nemcsak kepet adok.mi kell meg?
Ő csak képet ad.... do not worry
"Nesze adok neked egy Hondas kepet hatha elzoldulsz az irigzsegtol" - uhh! ezt a hangnemet még nem hallottam tőled am gyönyörű a Honda!
mi a helyzet feléd? mesélj te kis tengeren túli
Szep jo hajnalt minden motorosnak! hogy ityeg a fityeg itt?igen Repo en sem latlak am a forumon oly sokszor...
Nesze adok neked egy Hondas kepet hatha elzoldulsz az irigzsegtol

A Klub cicája a királyi TV-n vetette be magát. Nem semmi dolog ez, gratula!
a telepátia
hahó
Hozzánk meg már be sem nézel a csajokhoz....
hétvégén motoros találkozó Zalaegerszegen szeretettel várunk nindenkit
Köszönöm Zseby baba,nagyon ügyi vagy...hát igen a nők ehhez nagyon értenek ezért kapsz 1 ilyet
hja...első és utolsó nekem is bejönne....
1198, RC8, S1000RR, Hypermotard, vagy az új nagyszerelmem: RSV4.

Elég kevés futkározik belőlük, és figyelemfelkeltőek. Na nemintha az Blade nemlenne az csak valahogy vágyom az új kihívás felé.
Mindegyik motor amit felsoroltam 4,5millió felettől indul. Én viszont a CBR eladásából száramó tőkét kívánom csak ráfordítani. Kiváncsi vagyok sikerül-e.
Szinte mindig olyanok voltak a motorjaim, hogy megnézték őket, mert nemvoltak gyakori darabok. CBR-t pl piros fejidommal a sajátomon kívül csak képen láttam.
...milyen lesz az az exotikusnak mondható motor?
Héééé: hátulról a harmadik az a "laskagomba sós lében"-t jelenti...
bocs....volt az is , de nem másolta be...

de látom Zseby ügyesebb volt... (ezt neki)

üdv.
hmmmm sehol senki
Azlesz, csak kölcsönkell kérjek megint 1 jó fényképezőt
..akkor amíg nem megy el, van egy kis idő pár remek fotóra
Igazából énis tétlenülállok a dologelött egyrészt. Olyan szép most, hogy további szépítgetés túlsok pénzt emésztene fel. Valamilyenszinten persze büszke is vagyok arra ahogy kinéz most, de szeretnék új kihívást. Mostani tervem egy exotikusnak mondható sérült motor helyreállítása. Ehhez pedig kell jósokpénz és így sajnos mennie kell. Meg igazából jelenleg többet van mosva mint használva, szóval lehet hogy másnak több örömet tudna szerezni.
Fáj a szívem, de persze nem mindenáron eladó. Szerintem ennyért korrekt, ha nemkell senkinek megmarad, és kicsit tolódik a projekt, nemfogok búsulni
hogyhogy eladod? (már ha nem túl intim a kérdés..)
Eladó a Kicsikém!

Frissen szervízelve, tele finomságokkal. Aki RR-t szeretne, most jóljár.
"gyors" különböző betűtípusokkal