Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor beszélgessetek az autókról, a hüvelygombáról, stb., mintha mi sem történt volna. De akkor meg a Sandrát felejtsétek már el. Ne keressétek msn-en (ugye FG, Badzoli), se sms-en, se iwiw-en.
Én nyugodtabb lennék... .
Én meg csak lesek itt, hogy mi a faxom eset az emberekbe
Szinte minden nap van olyan topik ahol leosztják egymást.

Én sok mindent elhiszek,mert alapból hiszékeny vagyok,(hiszik ezt sokan rólam,rosszul ) ,hogy Tél van, depresszió hegyek,elvonási tünetek,gazdasági válság,utálom a szomszédom mert az ő lova még él, ezért felnyomom........DE lesz még tavasz-nyár ismét (és TÉL is )

(ja most jut eszembe,magyarok vagyunk,vagy mi a faxom )
Elég "csúnya" dolognak tartom, hogy így nyilatkozol róla, pont Te, aki nagyon is jól tudod, hogy mi minden fontos és értékes( ezalatt nem a gyémántbányászatot értem ) dologgal foglalkozik a melója mellett . Én ezt távolról sem nevezném "semmirekellésnek"
Véleményem szerint veled kapcsolatban igaza volt Zsebynek, te tényleg csak egy cyberbarátka voltál, ha így nyilatkozol Sandráról. Biztos vagyok benne, hogy Ő fordított esetben nem tenne így...
Szaiztok! Dávid szép az új vasad! grat hozzá! remélem össze futunk majd egy karikára.
Motoros találkozóra viszem kis csapatom a motorozz.hu jóvoltából megrendezett évednyitó motoros találkozóra! Weblapomon további infórmációk nézzetek be hozzám!

http://www.spontanmotorosok.co...
Persze, de én melóhelyen...
akkó" te is semmirekellsz?
Gondolom otthon semmirekell, mert egész nap msn-en látom...
Na sziasztok hiányolom a macskát mere van ?
Velem már nem áll szóba... Csak feldolgozom vhogy...
Akkor elvitték a pomogácsok,akiket mindig szokott emlegetni Nekem Hiányzik a kis okoska Pamela imitátor
Tudsz vmit erről a kiscicáról,hogy merre kóborol?
Gyors voltál,de javítottam
IMÁDOM
utálod?
Én meg a kerek...... didiket
nekem nincs is egy sem...
hehe en utalom a kereklampasokat
ehhez is van kép.

ifa megszálott:

6500ccm,kétüléses,összkerekes,kereklámpás,22 collos felni...

IFA
(mű)bőr ülés...
hátha még cabrio is....