Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

migiri migiri úúgy ám
Ja dzsuker mindketto
ja

akkor:

sunáznád?
nem is kritérium.itt most kannácskákról van szó nem CBR ekről
Igen, ez egy nehez meccs lenne mert "kannailag" mindket holgy el van ersztve.
"Két dudás nem fér meg egy csárdában" - ránézel a lányok adatlapjaira és már érthető is a mondás...
neked van CBR-ed

me nekem sincs

yesss
Of course Crazy, es mi lenne a film cime? Blacky and Blondie in action
a két lányt 2 helyszínen látnám szívesen ezekután:
1.iszapbírkózásban-feltétlenül a C-s kosár nélkül
2.egy Big Action lesbian forgatáson
Gratula. Azért majd legközelebb olvasd azt is el amit te írtál, és akkor megérted miért reagálnak mások úgy ahogy nem is gondoltad volna.

Abszolút nem érdekel a kettőtök közti vita, két dolgot nem értettem csak, erre a kettőre továbbra sem válaszoltál csak megint "kis barátnőzöl" és mást hibáztatsz.

Ha figyelmesen visszaolvasod amiket elsőnek írtál, abban igencsak benne van, hogy finoman burkoltan véleményt nyilvánítasz emberekről akiket nem ismersz. Te dolgod. Én nem figyelem más kire, hol és mit ír egyéb fórumokban, és nem is érdekel. De továbbra is azt gondolom, nem ide való volt, elrendezhetted volna privátban minket kihagyva.

Boldúg új évet, sok motoros élményt.

Jó, akkor ne ragozd, aztán húzzál már el innen! A lőtéri kutyát nem érdekli a nyavalygásod .
... és ezzel tudsz mindent.
Na, akkor még egy utolsó kis szösszenet, hogy te is korrektül lásd a dolgokat: nem degradáltalak le sem téged, sem mást, ha nem érted, amit írtam, akkor hagyd úgy, de ne akard mindenáron kiforgatni a szavaim valami számodra értelmezhetővé.

A másik: ha jól tudom, kb. másfél éve nem is szóltam a kis barátnődhöz, ennek ellenére ő nem egy topikban tette rám a megjegyzéseit NÉV SZERINT engem említve, holott fogalma nincs, hogy én ki vagyok. A barátaim hívták fel a figyelmem minderre.
Nos, azt hiszem, ha ő megengedheti magának, hogy hólyagkisasszonyt játszon, akkor talán az a minimum, hogy mindezek után én is megszólaljak és leírjam a véleményem.

Nem kellett volna a fórumot bevonni? Igazad van, csak ezt címezd Sandrának, mert ő volt az, aki állandó jelleggel tette az idióta megjegyzéseit nyilvánosan, nem én voltam. Csak szegény nem tudta, hogy rossz gyufát huzogat... inkább huzogatott volna mást. Én legalább voltam annyira egyenes, hogy közvetlenül neki írtam a mondandómat, amit ő már jó ideje provokált, most meg sír, hogy megkapta a jussát.

Szóval az öngólt belőtted...

Már kértem, de leírom még egyszer: hanyagoljatok a jövőben, és legyetek kedvesek nem tovább ragozni ezt a dolgot.. legalább a barátnőtök érdekében. Kösz..
Az összes levelem visszajön Tőled
Vegyél fel msn-re! Vagy adj másik mail címet!
Szia! Rossz email címet adtál Visszajönnek a Neked küldött levelek
aztakurva!

erős szavak ezek!
Egyébként én bár nem ismerem személyesen Sandrát, kedvelem, és nem a mellmérete miatt, és megdugni se akartam sose, mielőtt ledegradál valaki ismeretlenül megint, hogy csak egokényeztető cyberbarátka lennék. Azért ha valaki igazságos, és mindent korrektül kezel, akkor lehet hogy nem ebbe a fórumba írja meg a szösszenetét, hanem privátba. Lehet ez csak engem zavar, vagy én nem értem, de hát csak egy hülye cyberkapcsolat vagyok, nem is kell tőlem sokat elvárni...

Azért csendben jól kimérgelődtem magam, a f*szért kell a CBR-es fórumot ebbe bevonni, meg itt igazságosztót meg "énmegmondommiatuti" embert játszani. Van telefon meg e-mail és még ezer mód...

...jól van na befejeztem.

További Jó Napot!
Megyek némi apróságot készíttetni,pár alkatrészt, kiegészítő "kacatot" .
Nem ám semmi. Azért azt nem értem miért itt kellett ezt előadni?

Engem speciel nem érdekel/hoz lázba Sandra mellmérete, ahogy Zseby megélhetési gondjai sem. Viszont van itt egy jó kis társaság alakulóban, akikkel remélhetőleg sok időt tudunk majd két keréken együtt tölteni. Lehetne hogy ez a fórum inkább erről szóljon?
Ooohhh te jo eg!Forr a levego!Lanyok ne mar!Erre most miert van szukseg?!Ne tepjuk mar egymas hajat, ez annyira ovodas!
Úristen, vihar a biliben...
Én is szeretem Sandrát !
És én ismerem is, és tudom, hogy Zseby irományából 1 szó sem igaz.
Zsebyt is bár vele nagyon keveset beszéltem
Csajok ne veszekedjetek nem ér annyit én szeretem a Sandrat