Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neee maaar!milyen motoros ficko vagy te?
hol vannak a szeretők?
lassan a szeretője is
magadnak vagy a szereloje nem?
nem.
és szerelőm sincs
te ismered a markamotort?
miről?
szeretlőm!
Neked mi a velemenyed FG?
szerelőm...
Hat sajnos a rossz hirek mindig gyorsabban terjednek mint a jok itt nalunk magyarorszagon!En eddig nem panaszkodhatok, szerelom atnezte a motort, xart nem veszek...
Ennyi erovel mashol is elofordulhat, szalonokrol is halottam rosszat!
Nem én írtam és semmit nem vettem tőlük, csak "szájhagyomány"útján terjednek a rossz hírek, pl 1 innen a forumról:

Akkor ezek szerint vigyázni nem is elég, ha már nem ez az első eset. Valamiért mégsem vagyok meglepődve, hogy nem csak én jártam velük rosszul. A dolog enyhén szólva is inkorrekt volt, ha pedig nekik rövid távon egy kis nyereségtöbblet megért ennyit, a hosszú távú cég jóhír ellenében az is önmagáért beszél.
A pénzem visszakaptam, újra nem kellett emiatt Paksra mennem /ez is érdekes,talán nem mertek-akartak a szemembe nézni/, egy hozzám közeli társkereskedésbe hozták el a papírokat pézzel együtt, de az ottani tulajnak nem mesélték el a sztorit, csak annyit, hogy pénz visszajár a szerződés ellenében. Persze én elmondtam neki mi is történt, enyhén szólva le volt döbbenve. Ugyanakkor Ő is igazolta amiket megtudtam az esetről, így eggyel több szálon derült ki, hogy hazudtak nekem, némi extra profit miatt. Igazából maga a "Márka motor" mint telephely is egy igen lepukkant épület, mint kívül mint belül. Igénytelen mit szépítsem. :)
Még egy gondoltat a motorhoz: 1 éves 600RR volt 200KM-rel. A tulaj januárban megvette és márciusban vitte is a bank. Ilyenkor még fél évig a bank köteles tartani eladás előtt, hogy a tulajnak lehetősége legyen rendezni a tartozását. A motornak nem volt hibája, alaposan átnéztem. Viszont nem 200km-es gumik voltak rajta, hanem egy lestrapált pályagumi garnitúra. Először még azt hittem a tulaj mikor már tudta, hogy viszi a bank a gépet, elcserélte a gumit egy haverjával. Most már abban is biztos vagyok, hogy a kereskedő szedte le róla a gumit, hogy ezzel is plusz pént csináljon magának. Ennyit ezekről a férgekről. A hirdetéseiknél ritkán adják meg eladóként, hogy pl: www.markamotor.hu, de ilyennel is találkoztam épp tegnap. Viszont ha ezekkel a számokal találkoztok mint eladó a hirdetésben akkor ők azok:
Márka Motor Paks Dózs Gy ut 77
75/410-114
70/315-45-65
30/293-62-41
Én mindenesetre az összes motoros ismerősömnek elküldtem mailban a sztorit, ADJÁTOK TOVÁBB, kéréssel, így elég sok emberhez eljut. Aki itt olvasta az esetet, attól is kérnék annyit, hogy ADJA TOVÁBB, akár mailban, akár a linket elküldve egy mondatnyi kommentárral, itt is elolvasható az eset. Én is kaptam már ismerőstől más témában mailt, amiben hasonló póruljárást írt le olyan személy, aki több száz km-re lakik tőlem és persze nem ismerem. Az utolsó ilyen szállással volt kapcsolatos. A lényeg, hogy szerintem ez egy jó védekezés, az ilyen üzleti hozzáállás ellen, mivel mailban úgy terjed a dolog, mint anno a piramis játék.

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz
tajpan2007. november 13. 21:06Sziasztok! A paksi illetőségű "Márka motor" elnevezésű bagázzsal vigyázzatok. Engem rendesen áthúztak, remélem mással ez nem sikerül nekik. Rendszeresen hirdetnek itt. Elmentem megnézni egy mocit amit hirdettek, megtetszett, bár nem úgy készültem, hogy megveszem foglalóztam. Jobban mondva előleget hagytam, mivel ők mindenképp ragaszkodtak az előleghez, mondván mivel banki visszavett a járgány, és még nincs minden papírja rendben. Mivel előfordul, hogy a bank nem is tudja rendbe tenni, volt olyan, hogy vissza kellett vinni a motort. Mondták ezt ők, én jóhiszeműen elhittem- belementem. Néhány napra rá jöt a telefon, hogy nem lehet megoldani a dolgot, visza kell vinni a motort a banknak, nagyon sajnálják. Azt állították, hogy egyszerre két banknál is megfinanszíroztatták a motort, így nagy a baj, büncselekmény stb. Na itt már gyanút fogtam és A-Z-ig lenyomoztam a motort. Kiderült, hogy Márka motor állításaiból egy szó sem igaz. Az történhetett,hogy valaki ráigért a motorra, vagy valaki hitelre vitte el velem ellentétben, ami után plusz jutalék van. A lényeg, hogy egy gerinctelen bandáról van szó. Ajánlom, hogy csak óvatosan velük, de legjobb elkerülni őket.

Ennyi.

és van egy ismerősöm akinek sikerült egy törött busát venni tőlük enyhén szólva szakszerűtlen helyreállítást követően. Hogy úgy vették be vagy ők rakták rendbe,azt nem tudom...
Az elozo 90 eletembol nehezen...mar minden osszezavarodott...
Mert?meselj!
arra emlékeznél
hát....hallani róluk sok nem jót....
jah lehet elozo eletembol megiscsak...
Szia.Igen, miert?
halihó, na mi a gyász van itt a fórumon?
má aszittem ismersz...
csak vicc volt!
Hello!Az adatlapodon a képen a te motorod van?A márka motornál vetted Pakson?
Ne hazudozzaaa FG:)
Remélem idén nem ismétlek,de a pakliban mindig benne van a lehetősége.
Remélem én is... Addig meg mindenki vigyázzon a vasára, tavaly is részben emiatt maradt el...
Ámen,az idén remélem rendesen összejöhet.