Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vehetsz üléspúpot, nem kell vinned senkit...
Üdv a klubban...
Na hello! Köszi az ötleteket, de már nem lnéyeg, mert asszony motoros pasiról , autós pasira váltott
És az adatlapot is pótoltam. Mégegyszer köszi. csáó
Szia Alex!

Szeretnék tőled kérdezni pár dolgot,ami nem motorozással kapcsolatos.Lehetne?
Nagyon sokat segítenél nekem.
A yahoo.com -os mailcímre írhatok?
Köszi előre is.
vagy csak nem tudod!
jóvanna na,nekem még ilyen kicsi gyerekem nem volt mint neked van
Remélem a szekrény tetején levő zsindelyes nincs veszélyben? ...mutasd a kártyákat segítünk!
A fatertól hozott 'körtelétvel' vágd fejbe magad és ezt fogod kiáltani: FAAVÍÍK! ..gyengébek kedvéért: 'jaj'.
Lóf*szt. Hideg van és messze a bolt, így egy sör 500 zsetont ért. Elbuktam.
alkoholista?
A 9 éves fiam elvert pókerben, és elnyerte az utolsó két sörömet is. Lesz a gyerekből valaki.
mi az a favík?
Lehet este nem kellett megsimogatni
Este fürdésnél a kádban nem irigyeltem volna! ...vóóót favík!
http://www.youtube.com/watch?v...

Bőrruhában "jobban" érezte volna magát..
Nézz körbe a használt ruhák között is ott is vannak jóminőségű cuccok!
En csak 1 ugyben kerestelek...
tegnap estére ígérték

mindkét ügyben
yeah!megjelent FG!Mizu mikko kapok levelet?
ez nem divatbemutató ellenben,ha tényleg motorozni szeretne,akkor nem hiszem,hogy nem tetszik neki egy fain motorosruha.viszont anélkül a városba még annyira sem vinném ki,mint hosszú útra
a gerincvédő,kesztyű,csizma a legalja! anélkül egy métert sem!
ezek egy 50-esből megvannak...
a sisak gondolom kipipálva...
és az adatlapoddal foglalkozz egy kicsit légyszíves,itt így szokás!
(bazmeg,milyen normális is tudok lenni )
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mondjuk mutasd meg neki ezt...
Üdv errefelé. Nagyon jó szabású női szövetnadrágokat lehet kapni, azok közt nézzetek neki szét. Van amelyik szinte utcai nadrágnak néz ki. Hosszabb utakra amúgy is kényelmesebb a cordura mint a bőr. Nejemnek is az van, Bering, nagyon csini felvéve. Itt találsz: link
A Superzone-ban 30-35ezerből vehetsz neki cordura kabátot, meg hozzá nadrágot, a miniszoknyánál sokkal-sokkal többet ér, mégsem csilliárdokba kerül. De csizma (legalább magasszárú cipő!), meg kesztyű sem ártana.
Ha kell, van egy Dainese Wave gerincvédőm is, S-es méret, kb 165-170cm-es nőnek megfelelő, az új ára 40rongy, ez alig használt, 28ért odaadom.
ADATLAP!

Shox.hu -n nézzél szét, most elég jók az áraik, hátha találsz a leányzónak valamilyen börrucit! ...minden nap más akciók vannak!
Sziasztok!
Új CBR-es emberke csatlakozna hozzátok remélem nem gond. :) És máris lenne egy kérésem. Nekem van komplett bőrruhám protektorral meg mindennel együtt. A barátnőm nagyon szeretne motorozni, viszont húzza a száját, amikor azt mondom, hogy vegyen fel normális kabátot,esetleg dupla rétegben öltözködjön, mert ha perec van, akkor az valamit ér. (városban motorozom még csak nemszáguldozom) Gyűjtegetek keményen, neki is lehessen valami divatos, de mégis védő ruhát szerezni, amiket mutattam mind nem tetszett neki, ő nem vesz fel ilyen ruhát. Én meg így nem megyek vele, hosszabb utakra. Tudnátok valami videót linkelni, vagy élményeket mesélni, hogy mi lesz, ha védőruhanélkül, mondjuk kis miniszoknyában firkál az ember? Megköszönném, hátha észbe kap, egy két videó, komment láttán.