De volt,csak a többiek le maradtak, csak 1 CBR volt ott.
Félbalatonkerülő túra volt, Sóstón pedig fürdés.
A rákövetkező hétre csúsztattam a motort az árokba
Van igazság abban, amit írsz , de szerintem ez így van jól. Ez egy 'klub' , ha a motorral kapcsolatos kérdésed van, azt szerintem mindenki felteheti a saját topicjában( 900RR, 600RR stb.) ...persze itt is, és szerintem meg is lesz válaszolva!
Tél van, nem csoda, ha nem pörög semmi. Ez sajnos amúgy sem egy motoros topik, hanem egy csevegős már elég régóta...
Na mindegy, azért én szeretném majd megtartani azt az eredeti Balaton kerülést, amit tavaly is terveztünk, lehetőleg valamikor május elején legkésőbb...
Nem ott alvós, nem a piálásról szól, kb 400kmes körtúra, Bp-ről indulva.
Kényelmes, kirándulós, kicsit szabálytalan tempó (tehát nem 200!), pihenő mondjuk Füreden, vagy Tihanyban (fotózás az apátság előtt), aztán kis kitérővel Tapolca felé (itt nem a parti 71es főúton haladva), majd Szigliget, Keszthely (akár pihenővel) és a 70esen Siófok, itt ebéd, de legalább egy kávé a parton, aztán haza. Sehol sem autópálya!
Mi van embörök? Szivjuk,szivunk?
Még pár hét és ismét lehet motorozni,addig meg Xanax,Hp....stb.
(A beszólógátasnak ,meg a szép magyar nyelvünk művelésének már van megfelelő topik............................a "jó kurva anyát teherbe azt a redvás............szóval van játszótér az ilyen műfajnak is )
nem. ide sem. csak ritkán. itt volt kykee-bekérdeztem, de nem válaszolt.
ha a "vókitóki" topikba írt volna akkor oda kérdezek be. ebből a szempontból mindegy....
Félbalatonkerülő túra volt, Sóstón pedig fürdés.
A rákövetkező hétre csúsztattam a motort az árokba