Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanmár... Jóidő... Sosem lesz olyan...
Mire normális időben lehet motorozni, az minimum 2 hónap még...
Kedves Zoli! Én nem pályaidpm-ot akarok szereltetni, hanem pályaidomot! És igenis aktuális, nem akarom megvárni a jóidőt, mert meg fog szakadni a szívem, ha rásüt a nap a darabokra szedett motoromra...
Ebben az időben épp aktuális lehet a pályidpm szerelés...
Piliscsaba - Szentmihályi út környéke - Piliscsaba
Pályaidomot kéne szerelni, mert nincs elég helyünk, meg időnk rá...
Honnan - hová?
Sziasztok!
Nem tud valaki valakit, aki tök olcsón tud motort szállítani?
RR Cat!
20-án klubtali,remélem eljössz te is:)))
illetve ha van új anyagod magadról az új webre,küld el nekem a klub email címére.köszike:)))
Mi van vele?fenn vagy?
fészbúk?
Hol van RR-cat?
a csajok mindig céllal,vagy okkal kuncognak
Csak ugy...kuncogtam...
minek örülsz?
Isten mencs nem panaszkodom csak megkérdeztem hogy náluk vetted ennyi.Neked bejött és kész.Én meg a tapasztalatom írtam le.
Jaja, sajnalom hogy ilyen rossz tapasztalatotok volt...
De mi ez a halott hangulat?hol vannak a tobbiek? Lecccciiiii ne legyetek mar tipikus szomorkodo, panaszkodo magyarok!
Engem átbasztak persze ez nem jelenti azt hogy mással is megcsinálják.Fűt fát igértek kijavítják a hibát kifizettem a motort még azt is kiszedték ami jó volt .De lehet hogy neked szerencséd lesz remélem.Én utálom őket szemét egy bagázs.
Oki azert koszi... Ezek a hallomasok olyanok mint foiskolan a tanar szindroma, akit megbuktattak az ugy is azt fogja mondani hogy genyo a tanar akit nem az meg nem...
ez igaz. te kérdeztél, én válaszoltam.
személyesen nem ismerem őket, soha nem vettem tőlük semmit, tehát se jó se rossz tapasztalatom nincs. csak amit másoktól "hallani"...
ezen mit magyarázzak neked?
itthon sem tudom megmagyarázni
mi a baj?
Össze fog jönni!
Alex!
mibe fáj ez?
hangjáról van valami videó?
na azok miatt van a baj