1. ne csinálj magadból mártírt, magadnak köszönheted, amit kaptál, és tudom, hogy az igazság sokszor fáj
2. nem mondtam, hogy semmibe veszem az ide író embereket, nem ismerem őket, nem is minősítettem, nem is róluk van szó, ne írj többes számban
3. TŐLEM nem kért bocsánatot senki, a hozzászólásokban csak 3. személyként lett említve a nevem
A továbbiakban kérlek, hanyagolj. Boldog új évet neked is!
Köszönöm szépen Renáta!
Én csak egyet sajnálok, h te ezeket az embereket itt semmibe veszed és így írsz róluk Ezek szerint te is bort iszol és vizet prédikálsz!
Viszont egyet nem értek, ha ennyi hülyeséget hordok-hordunk össze, akkor miért olvasod, mert elég naprakész vagy belőle!Végül is mindegy!
Viszont, ha visszagondolsz, h miből ered ez az egész - te is beláthatod, h a kettőnk között feszülő ellentét nem abból ered, h én téged egyszer is megbántottalak!
Ha anno veszed a híres Zseby féle őszinteséget( mely, anélkül is lehetne őszinteség, h bántó lenne) és elmondod mi bajod velem és nem rosszindulatúan célozgatsz - ahogy ezt most én is tettem, talán nem tartanánk itt.
De hát amilyen az "adjon isten olyan a fogadj isten" - jah hogy ez neked és baráti körödnek már nem tetszik?!.
Én ma már voltam itt minden - tarkától és tőled is szépen megkaptam mindenféle beosztást...( kamuzós, önimádó, anyupénzén élő, szájberbarátokat tartó stb...)
viszont úgy tanítottak, ha valaki bocsánatot kér tőled - annál gusztustalanabb dolog nem létezik, h te még EGYET belérúgsz!
Egyszer megteszem, hogy leírom a véleményem, mert nem igazán díjazom, ha a barátaimat piszkálják, aztán részemről be is fejeztem, úgyhogy kár lesz tovább erőlködnöd.
Először is: milyen klubról beszélsz? Arra a 3-4 emberre gondolsz, akik néha-néha válaszolgatnak neked, és picit etetik az egodat, hogy ne folyton saját magadat imádd itt a topikban? Ugyan már.. Azért nem írok ide, mert nincs mit, nem köt le, hogy melyik nap éppen mikor keltél és mikor érted el a 90 km-es motorozási álomhatárodat; másrészről időm sincs, tudod, én minden nap reggel 6-kor kelek, napi 9-10 (vagy még több) órát dolgozom keményen, hogy fizessem a számláimat, fenntartsam az albérletem és legyen mit ennem, ugyanis önellátó vagyok (gyorsan nézd meg szótárban ), nem tehetem meg, hogy délben keljek, mert nem a szülők szárnya alól jártatom a pofámat, nem zsebpénzre gyúrok. Bizony-bizony, nem annyit motorozok, mint amennyit szeretnék, mert egy átdolgozott nap után az embernek nem mindig van ereje és idegzete beöltözni és elmenni motorozni, ráadásul a szabadnapok száma is eléggé korlátozott (de erről hiába írok, fogalmad nincs, miről van szó ).
Tudod, azért nem reagálgatok a hülyeségeidre, mert remélhetőleg ki fogod nőni egyszer ezt a buta fruska időszakot, és ha ez bekövetkezik, nagyon égni fog a képed saját magad előtt is, hogy hogy viselkedhettél ennyire nevetségesen és szánalmasan. Megjegyzem, az, hogy ennyit foglalkozol velem, a féltékenységeden kívül semmit sem igazol. Mondjuk tény, hogy a féltékenység jogos, de ezt még nem is tudod.
Nem ismersz engem, fogalmad sincs, hogy ki vagyok és hogyan élek, és olyan közös ismerősünk sincs, aki engem valóban ismerne (1-2 találkozás talán nem minősíthető ismeretségnek). Viszont arra figyelj oda, hogy talán nem mindenki a barátod, akit te annak hiszel!
A több éve ide látogató emberkék közül nagyon-nagyon sokan ismerjük egymást személyesen, privátban is tartjuk a kapcsolatot, még akkor is, ha nem fossuk itt a szót, mint te, hiszen mindenki dolgozik (ne haragudj, hogy ennyi ismeretlen szót használok), a többségnek családja van. Szóval nyugodtan futtathatod magad (bár cseppet izzadság szagú, de sebaj), de azért arra ne vegyél mérget, hogy a nap is miattad kel fel.
Páran elbájolognak veled, mert egy kis önimádó libus vagy, aki mindenáron a középpontban akar lenni, ehhez mindig lehet találni egy-két asszisztenst, nyugi. De ha a nagy melleken kívül arra is figyelnének, amit írsz, bizony kiderülne, mennyi ellentmondás, kamuzás rejlik soraidban. Lehet hülyíteni a pasikat, hogy a speciális mellméreted miatt nem találsz bőrruhát magadnak, de légy őszinte magadhoz, ez nem igaz. Tudom, miről beszélek, nekem is C-s a kosárméretem, csakhogy nekem nincs hozzá bontóasztal hátam, így gyönyörűen passzol rám a kisméretű női bőrruha is. Legalább magadnak ne hazudj. Persze, tudom, te már nem vagy kezdő, ezt ki is jelentetted, hiszen van púpos plexid, és alig bírod 6000 alatt tartani a fordulatot (bocs, ez volt a kedvencem..).
Nekem van annyi önkritikám, hogy tudjam, nagyon is kezdő vagyok, és még sokan annak vallják magukat, akik háttal ülve is körbemotoroznának téged, és nem kisblúzban feszítenek a vas mellett. De a te érdekedben mondom: a szájjártatás helyett, inkább gondoskodj magadnak tisztességes felszerelésről (ha már nem vagy kezdő), ne körforgalmakba járj gyakorolni, és mérd fel reálisan a „tudásod”, különben a motorodnak nagyobb baja is lesz, minthogy „kölcsönadod valakinek” és az elesik vele.
Én nem óhajtok veled vitatkozni, és nagyon szépen megkérlek, ne is reagálj, és ne fuss fűhöz-fához, hogy oktassanak ki engem, mert nem érdekel. Őszintén, szívből, tök komolyan: nem érdekel. Tudom, ki vagyok, tudom, kik a barátaim , és nincs szükségem arra, hogy folyamatosan bizonygassak bármit is számomra teljesen idegen és érdektelen embereknek.
Kérlek, törődj a saját dolgoddal, engem pedig „nézz levegőnek”.
nem igazán érdekel, hogy ki áll itt szóba velem. nekem nem csak virtuális barátaim vannak.
Nem ismerlek, úgy ahogy te sem őt ill. engem...tehát visszatértünk. Én nem is fikáztam a motorozási stílusodat, motoros tudásodat illetve hétköznapi hőstetteidet.
Visszakereshetsz, nem voltam rosszindulatú egyszer sem (nem úgy mint te) csak a VÉLEMÉNYEMET mondtam el amit nem kell osztani velem.
Nem volt nehéz rájönni kiről beszélsz, nem őt minősítetted, csak magadat. Az igazságért haragszik meg az ember (tartja a régi mondás)
Köszönjük szépen Még gyakorold egy kicsit, a barátod jobban csinálta Csak nehogy úgy járj, mint ő, hogy egy idő után senki nem beszélt vele itt a Klubban( egy suzukis vagy yamahás barátján kívül).
Az pedig téged minősít, hogy mióta megtudtad, h én (okkal) nem kedvelem, azóta állandóan rosszindulatúan beszólsz nekem ( akit megjegyzem nem ismersz - hogy a Te érveddel éljek).
U.I.:Én egy szóval nem mondtam, h róla van szó, ha őt ismerted fel a hsz.ekben, akkor az pedig önmagáért beszél
Freudi elszólás? Akármilyen hihetetlen van olyan, aki nem pénzért barátkozik. Lehet rád ez az újdonság erejével hat.
Volt itt valaki aki őszinte volt, ezért lehet utálni, meg engem is.
Olyan emberbe kötsz bele,teszed a megjegyzéseidet, akit nem is ismersz. Itt most pont Zsebyre gondolok. Csodálkozom, hogy még nem reagált a támadásaidra.
Írhatsz bármit, attól nem lesz sem Ő, sem én kevesebb, viszont sajnos te sem leszel több.
És nem kapok ezért pénzt,meg mást sem. Saját magam gondolom így. Ő a barátom és természetes,hogy felháborítanak a gyerekes megjegyzéseid. Mondjuk lehet többet nem is kéne várni tőled... .
És még mielőtt hívnád az "erősítést" megteszem én helyetted: "effgé! segíts, belémkötöttek! "
Mégis azt mondom, h inkább ti mint a Knight Rider...bár ha a motoromba( FG látod?) is lenne egy olyan, mint KIT rendszere, tuti elküldött már volna párszor melegebb éghajlatokra
2. nem mondtam, hogy semmibe veszem az ide író embereket, nem ismerem őket, nem is minősítettem, nem is róluk van szó, ne írj többes számban
3. TŐLEM nem kért bocsánatot senki, a hozzászólásokban csak 3. személyként lett említve a nevem
A továbbiakban kérlek, hanyagolj. Boldog új évet neked is!
Üdv,
Reni