Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nektek mindegy

jéé,egy kereklámpás! ezt leszopom...
Ne álmodozz öcsi-pöcsi:-))
a vektrám megeszi a japó bográcsodat ....
Nekem tetszik a Lexus, a formaja is. Egyedul a terepjarok nem jonnek be .
Orulnek ha csinalnanak Lexus motort is...hmmm nem is hangzik olyan rosszul.
hát jó
ez is egy vélemény...
és neked akkor mi tetszik?
Akkor sem tetszik. És élőben sem, volt szerencsém néhány verzióját igen közelről tanulmányozni. Mondom, amit tud és ahogy belül meg van csinálva, az non plus ultra, de a külső forma már annyira letisztult, hogy egyszerűen ronda. Akár leültetve, akár nem...
Ahogy mondod Gábor barátom,ez tuti Japán verda,nekem is kedvencem
Ja de ez nem a sima IS ez megvan ültetve lökháritó is valami sportosabb téma , stb bár a sima is jól néz ki belelőle.

Egy ilyen árán már tudnék venni valami szuper motorot ,meg fel is tudnék öltözködni rendesen meg lóvé is maradna azthiszem
szopóautomata nincs benne?
vagy az úgyis jön?
akkor vegyél szép és szar audit,bmw-t és társaikat
mindamellett szerintem ez nem ronda
Valakinek tetszik valakinek nem . Tudod a Japán kocsik majdnem mind egyforma külsőre... De élőben azért na De jó az álláspontod...
Elektronikára meg a sávtartó elektronikától a thai masszázs ülésig a dvd től a minden bent van hihetetlen ma már miket ki nem találnak....
Ja nem ez nagyobb Ahogy beérsz Battyánba Polgárdi felől rögtön első utca jobbra és a végén uj ház egy zsákutca egyébként ott szokott állni a x6 osa az is ezüst. Na mindegy ....
A Lexus-ra sokmindent lehet mondani szerintem, de hogy szép lenne...
Hihetetlen modern technika, a belseje csúcsszuper, de a kocsi formája még most is nevetséges, olyan pont semmi. Annyira "letisztult forma", hogy már formának sem lehet nevezni, mert egyszerűen rondák. Talán a terepjárójuk, ami kinéz vhogy, de a többi...
nem rémlik
de szép a vas
csak nem IS-F
Ja! És semmi arcoskodás részemről, csak gondoltam ez pont ide passzol és mivele sokat van nálam igy lefotóztam nálunk mert nekem ilyenem sosem lesz ennyi
Hoppá mi másodállásban hétvégente ilyennel soförködöm Gabi csal nem LS 600 , hanem LS460. És Battyánba van az embernek a háza talán szoktad is látni...
ha Lexus,akkor legyen Lexus IS-F
Oh egy kis komolysagot is kuldok.jo olvasast!
Sziasztok CBR-esek
Latom megint agyhalal van ..
Egy kis stilus valtas hatha felebredtek
http://www.youtube.com/watch?v...
ja,meg pár vesszőt is...
az íjaidat hozzad ám el Regécre
nemtom, me há aztat kizárt, hogy .....
reggelt

mi ez az okoskodás mámeg?
Szép jó napot hölgyek,urak! Hol van a kis cica?
Ja, az előzőről lemaradt:

Szerintem....