Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt kis motorosok!
Tegnap abszolváltam a Zsámbék-Dújv-t ebben az időben... Nem volt rossz..meg szépen aláöltöztem...nem is fázott a felsőtestem...és miután a CBR is kazánná alakult már a lábaim sem, viszont itt Dújvban már hóesésben nyomtuk - ilyet utoljára tanuló koromban csináltunk , akkor is havazásban nyomtuk a forgalmi órákat
én ott nem motorozok én a csapathoz még kevés vagyok
csak mivel én voltam a kontakt és az ötletgazda,engem löktek a kamera elé
Na, ezért szétverem a TV-t ha vasárnap meglátlak benne!
Bár, ha meggondolom, hogy sisak lesz rajtad...meg a motor sem tehet arról, hogy kit visz.... nem érsz meg te egy TV-t.......de azért kifütyüllek!
neeeeeeeeeeee
balfasz vagyok
Oké Gáborom megnézünk
vasárnap 16.25 perckor az ATV műsorán Fülöp Gábor és a Junior Streetfighter Team
hagyd,majd ha ma is végez az önkielégítéssel itt a clubban,akkor kicsit lanyhul úgyis
A húzniról jut eszembe...
HÚZZÁL vissza dolgozni ( nem engem )
Húzni.....
Értettem én kicsi Gina...de jobb volt húzni téged és a "párodat"
Üdv: Dújvból
Eh.....te valamit nem értesz.....
A twini az a twins becézése....nálunk.
Mi "agyilag vagyunk ikrek", mert a tarka sokszor ugyanúgy és ugyanarra gondol, mint én....
Szőke!
Sok boldogságot a már rég nem örökifjú párnak
Már rég volt..... lekéstél
Meghívtok az esküvőtökre?
én is így gondolom.....
ezért is vagyunk twini-k
Nincs PS2-öm.
Cicmic....én már akkor is húztam neki még télen is...mikor te még csak gondolat voltál

Sajnos mostanra kezdem érezni, hogy talán nem kellett volna az a sok hidegben és télen motorozás....

Most már ha lehet, nem rontok tovább a helyzeten.
Én se ülnék motorral, jobb esetben...pl. ha lenne autóm, de már nem bírom vki nélkül... talán megérted...
én pár éve már motorozok, de 3 fokban azért meggondolom,h elinduljak-e...
pfff...tudod Dzsini én nem vok papírkutya én motorozok, ha esik, ha fúj... és nem PS2-n, ahogy Te
Szia!
jaaa....hogy nekem nem is köszöntél...

1 óra múlva hozzák hozzád a PS2-őt egy motoros játékkal?
jó reggelt klub
1 óra múlva motorozás lesz
Azt hittük valami vizelettartási problémáról van itten nagyba szó Vagy esetleg valami perverzió De akkor így megnyugodtunk
Mert, hogy?

Nem jól olvastad.....nem össze-vissza VIZELETEZEM magam, hanem össze-vissza VIZEZEM magam....

Bye!