Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész-kész-kész
És most add vissza szépen a pénztárcám
-Melyiket?
-..........
Évek óta lököm ezt a szöveget, és aki hallotta, annak annyi volt.
De az igazság az, hogy te vagy a gyönge... és én vagyok a gonoszok zsarnoksága. De igyekszem, Ringo. Nagyon igyekszem... Hogy én legyek a pásztor.
szoval megnezem merre voltunk pontossan.aztan lepotyogom.meg enis szeretnek 1x felmenni,meg mas is akarana jonni mert most nem jott ossze mindenkinek.csinaltunk azert olyan 100km-amit nem kelet volna.de azok a kanyaros reszek eszmeletenek voltak.bent az erdoben....stb.a legtobb helyen fasza volt az ut minosege....de vigyazni kell mert az esozesek sok "koszt " ramosnak az utra. a magas tatrai resz nem sokat ert mert kegyetlenul nez ki amiota nincsenek fák.
Dzsászt for Kutya :Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Dolgoztam Én is...........meg nincs tartalék motorom,csak egy rotyogom, ami szintén Honda ,de azzal városon kívülre nem megyek.

(Klub) túra az volt,bár csak 1 cbr volt ott, a többi motor az yamaha és suzuki volt.
Ez nem iwiw gyanús...ez kéne a jogsidba
Mindjárt mutatom, h Gambesz mekkora ananNÁSZajándékot hozott nekem
minnya csinalok 1 albumot
Engem sosem érdekeltek a mentségek...
BadZoli dolgozott vagy mi
FG nyuszi
Cala meg Giorgio a világvégén laknak
Tibor X7 a Tátrában mászkált...
Alexnek már hetek óta nyoma veszett...biztos beszívta egy nagy fekete....lyuk
neked meg ugye mentségeid vannak

CBR Klub decc it

De azért még bírom a pofátokat, míg nem látom
Elraktam nektek fejenként egy Klopfert...- amit persze úgysem kaptok meg , mivel CBR Klub túra sem lesz
nyugodtan
LFP weekend

nézd meg azokat a képeket rólam
iwiw gyanús
csak gambesz volt ott? senki más a clubból? mondjuk Én se,de van mentségem
Tibor :Azonnal mutass képeket! Nincs kifogás!
Merre mászkáltatok? Chopok stb...
inkább rádcsörgök most, ha alkalmas?
De Tatán a strandon azért voltál már legalább?

Én eladnám a lelkem egy csobbanásért...főleg mert jelenleg takarítok ( épp a laptop billentyűzetnél tartok... ).

Amúgy Gambesz volta hős aki megvédte a motorosok becsületét és ott volt az utószülinapon, ezért kapott fini gyerekpezsit és ivott szertartás szerint Klopfert
GAMBESZ : TL foreva
heeeej micsoda hetvege 770 km.magas tátra meg minden
mik a hírek a motorról?
Nyaralás?Az vajon mi?
Dolgozom reggeltől -mikulásig,nyári leállás van a cégnél,meg nagyon kell most a lé a motort talpra rakni.
Jó reggelt lányok -srácok! Mi van veletek, h így el vagytok tűnve?
Mindenki nyaral?
Páratlan években. 2005-07-09-11.....stb
Hello!
2010-ben ad ki a HONDA Repsol 1000 RR-t?
Vagy igaz az,hogy csak kétévente?
oil 3200-ért,ha jó
feszítőt nem tudom még
majd a héten megpróbálom megtudni
Hát te előkerültél te gyerek
Figyúúú..a Sénig Tibi említett olyasmit, h tudna nekem olajat...- kéne...meg kéne akkor a láncfeszítő is még mielőtt elmegyek Belgiumba. Olyan szívesen lemotoroznék megint ebbe a gatyarohasztó melegbe, így betegen Fehérvárra..
Aleeex dzsászt for jú
Helló motorosok
Big Kahuna Burgert akarok...-így a nagy szakmázásotok közepette megéheztem
1-kor persze motorozni megyek a frissen vizsgázott motorommal
5w30 van a Motulnak, a következő az lesz nekem, egy barátomnak az van már a gépben, nagyon tuti lett. Elvileg ugye 12e -enként kéne a Honda szerint olajat cserélni, gyakorlatilag akit tudok 6e után cserél. Kipróbálom milyen, és majd megírom. Ja az új gumma meglett, pöpec, tetszik eddig, kösz mindenkinek a tanácsokat.