Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azt úgysem várom meg
Hol a turbán Voltam Marocco-ban 2 hónapja furcs is volt hogy nem kérték a Passport-ot , rám nézett aztán csak intett...
Te a swinger klubban is 5 perc a rekordod, mert ennyi időre le sem vetkőzök
A fönököm már nem szól mert nincs .....
Hol a turbán?! És a korán? A kalasnyikov 5 tárral testre szerelt robbanómellénnyel?
Kénytelenek Most kb 2 hete nem borotválkoztam ugyhogy ugyanigy nézek ki Rohadt Robinson Crusoe
Mint már az Olasz melósoknál is említettem, engem meg sem kérdeztél ehhe
Ezentúl pedig nem Achmed the dead terrorist lesz a híres paródia címe, hanem Alex the dead terrorst...- nah nekem ne akard beadni, h ilyen fizimiskával beengednek téged Amcsiba
lenni arab terrorista?
Csak verbálisan, vagy individuálisan folytatunk motorozást itt a CBR Club-ban mert amikor nagy ritkán lenne valami akkor "mindenki elfoglalt" .....

Igen Én vagyok személyesen....
Jah .. Narrátor TUTIS Még szép hogy csak itt urad elött ilyet mondanék....
A Honey megszólítást csak itt mered elővezetni, igaz ?
És ki lesz a magyar hangod, a tutis?
Én Honey? Special guest star ..leszek a GSR klán gurulásán
Alex te egy fórumszédelgő vagy
Látod, ha hétvégén jöttél volna már tudnád merre van az a Tarján Ring
Kedves gyerekek!
A magyar motorosok lexikonának L betűjét hallottátok ma este, holnap az M betű kerül sorra
thx
Töki = Lobmayer "Tűzmester" Ferenc. Ő "találta fel" a kipuffogó és a sisak lángot, amit a Kulman Miki meg a Demény tesók és már több magyar stuntrider srác is használ A kunmadarasi Tűzkapuhoz való keveréket is ő állította össze( a Tűzkapu ötlete egyébként Kovcitól származik), amitől olyan szépen ég
Amúgy egy elmebeteg, hantabandás motoroshuligán, akit imádok
kib@szott jol néz ki!
B@@@@ssza meg kemény lesz kemény..... most vettem rendelésre valakinek Taylor made,

Áhhhh ahogy szól.......
ja.amugy abszolutt elhiszem mert nekem se tetszik..... de majd lessz valami.mondjuk en akkor hallom csak azt a hangot ha rendessen bemelegszik...-muszaly vele menni kb 5km-t aztán jön csak elő....
Enyémben is ennyi van.
Ha jól emlékszem akkor 24000-nél kell ellenőrizni a szelep hézagokat.
Szerintem akkor megnézeted a hengerfejet,és ha nem találnak semmit akkor nem kell aggodni.Mondjuk az enyémen sincs rajta
most az idom és pont azt halgattam hogy milyen csendes a blokk,csak apró zörejeket lehet hallani,ha közelhajolok hozzá ahogy dobog a szíve.
22000km
nem sérült meg semmi.se a blokk,se a váz.se a villa.csak az eleje(lampa,konzol,műszerfal) meg az idom.
Helo szerintem a legalsó az :
color rite színkereső

oda is van írva hogy: used on red black modells
Nos , megkérdeztem a Hondánál az ismerősömet megprobálja megtudni a bordó szin kódját, nem biztos hogy meglesz, holnap kell felhivnom...