hát ezt marha nehéz elmagyarázni.a hengerfej kornyékérol jon alapjáraton es akkor amikor a motor (dugattyuk) nincs leterhelve ....olyan bamba,kaparo sercegő hang.... -szoval erdekes nagyonn.
Csak most nincs rajta idom es ezért jobban hallani (mert amikor rajta (aleset elott)volt akkor nem hallottam)
meg is jottem.hát erdekeset mondott.azt mondta hogy ha az ove is lenne se nyulna hozza....mert hogy semmi baja.kicsit a szelepet hallani,de hogy meg csak szét se kapná megnézni.....majd 50-60ezernél esetleg.
annyi hogy minden esetre csereljem le a full sintetikus olajat fel szintetikusra.....mert az csak "víz".
sziasztok, egy kis segitség kellene voltam olyan b...fsz hogy a garázsban felboritottam a motort (1ooo rr 2oo8 bordó fekete) és le kellene fényezni egyik bordó elemet,viszont a farában levö festékkód csak a fekete festék kódja,tehát kellene egy honda bordó festékkód
köszi
Ne tegyél tönkre... dilis és különben is hallgass, mert kihagysz mindenből..CBR Klub szinten..
El is húzok inkább Dojcslánba...mert annyira összetörted a lelkem
Te a kis sztrítfájter gyerekek hol lépnek fel legközelebb vmi hozzám közel eső helyen?
Hány km van benne?