Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a blokk sérült amikor elestél?Kellett valamit cserélni rajta/benne?
Hány km van benne?
hát ezt marha nehéz elmagyarázni.a hengerfej kornyékérol jon alapjáraton es akkor amikor a motor (dugattyuk) nincs leterhelve ....olyan bamba,kaparo sercegő hang.... -szoval erdekes nagyonn.
Csak most nincs rajta idom es ezért jobban hallani (mert amikor rajta (aleset elott)volt akkor nem hallottam)
Miért mi a baja a motorodnak?
Nekem is ilyen van csak azért kérdezem
(amugy az öreg főleg -hengerfej "spesialista")-haverom rotax kinyírt motorjábol is alomgépet csinált.....hát tud valamit.....
meg is jottem.hát erdekeset mondott.azt mondta hogy ha az ove is lenne se nyulna hozza....mert hogy semmi baja.kicsit a szelepet hallani,de hogy meg csak szét se kapná megnézni.....majd 50-60ezernél esetleg.

annyi hogy minden esetre csereljem le a full sintetikus olajat fel szintetikusra.....mert az csak "víz".
nem mindenből,csaka kandolgokból
ha swingerpartit szervezek,oda meg leszel hívva
ehhez mit szóltok?
ki az a Töki?
nemsoka indulok 1 szakihoz hogy meghallgatja...... de kb megy ki a blokk a vázbol es megy hozzá.eddig senki se tudta megmondani.
Köszönöm.
Persze, tökéletes Esetleg idehívom Májkot is meg Tökit és akkor rendezünk egy Mini-Kunmadarast
csa.piros es zold
megvan a baja?
juliusra talán már nekem is uzemképes lessz ha isten is megkonyorul végre rajtam.
a hársfa utca 9 előtt jó lesz?
Szevasz!
A borulás érzékelőnél melyik két vezetéket kötötted össze hogy elinduljon a motor.piros fehér zöld van rajta
en vizibiciklivel
remélem mert pont olyan mint az övé
Mr. ALEX(CBR) ha megjön tuti segít!
sziasztok, egy kis segitség kellene voltam olyan b...fsz hogy a garázsban felboritottam a motort (1ooo rr 2oo8 bordó fekete) és le kellene fényezni egyik bordó elemet,viszont a farában levö festékkód csak a fekete festék kódja,tehát kellene egy honda bordó festékkód
köszi
Ne tegyél tönkre... dilis és különben is hallgass, mert kihagysz mindenből..CBR Klub szinten..

El is húzok inkább Dojcslánba...mert annyira összetörted a lelkem
Te a kis sztrítfájter gyerekek hol lépnek fel legközelebb vmi hozzám közel eső helyen?
ezért írtam oda,hogy hirtelen...
miért? sok? siessek jobban?
5 perc?
nekem 300 mp is elég lenne hirtelen
Az Olasz meló nem kereklámpás...annak is olyan szép húzott szeme van, mint az RR-nek
Annyira azért nincs jó seggem, h elszórakoztasson 300 km-en