Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom menet közben a talpadon érzed is a hangját
Az nagyon odab@sz RACEFIT....
kémény
Tormás sonkás főtt tojásos jó reggelt..
Én ástam tegnap eleget , készül a garázs . ...hidd el nem jó ásni!
en inkább a föld alá szeretném magam elásni ha lehetséges
Szebúúsztok!
Meg vagyok én , csak hát most szembesültem vele, hogy van a fórumon túl is élet. -na az szakadt rám!
Délután, ha minden jól megy szervizelés és vasárnap motorvulás 1000-rel. ...ja annyit nem megy, akkor csak 260-nal!
20-327-5198
irok majd mailt.de nehez lessz elmagyarázni hogy mi van vele.
segíthetek?
Kösz! :) még most is szép csak kicsit nagy volt a buli és elkenődött egy kicsit! :) a gazdival együtt! De egy pár hét és újra dübörög az RR! Brutál a kicsike, sokba van nagyon:)))

Istenem ez a motor gyönyörű........volt....
Az országomat egy hátsógumiért
Nah megyek és imádkozom a lelki üdvötökért...
sziasztok.1 nagyon hozzáerto,tapasztalt es profi szerelo tanácsa kellene nekem 04 1000RR -motorjával kapcsolatban. elore is koszi.
ráadásul piros-fekete
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget! Szombaton nagyon megzúztam a motoromat 2007es 1000RR. Nem tudom pontosan mi van vele mert még nem láttam. De idom az tuti, hogy kell tankon kívül minden. Minden megoldás érdekel. Üvegszálas, más szín mindegy csak álljon össze. Előre is köszönöm a segítséget. lakliag@freemail ra ha van és mit kérsz érte kösz!
ki lökött meg?
a dekoros srác robogóját szögelem éppen
úgyis át kell menjek hozzájuk,megbeszélem velük
Ült a poén...még emlékszem

Neeem BadZoli csak sánta...én meg csak szimplán lökött

A Honda felirat készül már?
vak világtalant?

bár gumi nélkül uccse

Persze ez Rád nem mindig vonatkozik
Neked rendeltem Honda tolószéket Amúgy meg szolidarítok veled, mert nekem meg hátsó gumám nincs...- de akár csinálhatunk a 2 motorból egyet Csak hát...ki vezessen?
Azon túl, hogy még a térdem sem 100as, nincs első kerekem sem és én meg nem vagyok akkora spiller, hogy 1kerózva közlekedjek...
Jó reggelt, kedves bájkerek és bájkerinák
Kötelezően kiadom ma mindenkinek, h MOTOROZZON!
Na meg,h písz end láv és hogy éljen a CBR KLUB!
És akik eltűntek kerüljenek elő kötelező jelleggel! lásd Giorgio, Tiborx, Cala, Gemi
Jó hétvégét mindenkinek!

:)
Holnap kereslek telefonon!Köszi előre is!