Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na...már csak egy-két kawás hiányzik...
Hétvégéig, Csibe!
Én? Honnan mutassak neked undertailt? Keresd meg a MilleRR-t, ő a boltos: 06-20-532-6437

Az enyém ilyen hátul:
mutass egy képet róla
meg az F Sportomhoz egy undertailt lécci
Ebben benne van a LED-es lámpa is...
Még mivel ne? Hülye motortalan.
amit én magam terveztem és gyárttattam le az évek óta megy és semmi baja
1500-ért,amit sörben letudtunk
30000?

Csak nem értem, miért jó 7fokban, a jéghideg aszfalton pihengetni a Belvárosban? Te legalább szép helyen "pihentél meg" és barátkoztál az állatvilággal is...

De ne bántsuk a nagyH-t, a farokidomnak semmi baja. A gyári rendszámtartó+lámpa ronda (a 2006os sokkal szebb az idomba szerelt lámpájával), de ezt az első pillanatban tudtam, ment is a kukába. A műanyag rendszámkeret meg nem Honda gyártmány...
Ezzel se dicsekedj...
Az nem saját hibás volt, hanem védhetetlen.
Az a valami, hogy a belvárosban szépen lepihenünk egy furgon mögé az aszfaltra!
honda...
bezony
Akkor tedd vissza a gyárit (bár az több, mint ocsmány szvsz) és csavarozd arra a rendszámodat, akkor tuti nem hagyod el. Csak ne keretbe tedd, hiszen a történeti hűség kedvéért neked a műanyag rendszámtartó keret tört el először, ha jól emléxem...
30ezer. Amibe kb. 1000 km fél bele, mert utána letörik. Szerintem nem éri meg. Főleg, hogy a 30ezer forinthoz nekem még hozzá jött a két új rendszám forgalmistul, összesen 20ezerért...
Nekem olyan 3-4-5ezrenként szokta megadni magát eddig. Viszont még egyszer sem hagytam el...
És így legalább félévente van új tartóm!
Hja, amúgy a vaddisznómetál gixer volt tulajdonosa kérdez tőlem ilyet?
Drága... Mi számít drágának? Egy új CBR is drága...
Nekem sem volt még semmi baja év elején. De egyszer mentem 150km-t és megint elkezdett repedni keresztben. Összesen talán 400 km-rel mentem többet, úgyhogy 400km múlva kezd el nézegetni te is
De bántom, mert a legutóbbi is elkezdett repedni. De most már nem kértem helyette újat . Azt mondták, lesz egy újabb kiadás, sokkal többet fog tudni, de jóval drágább is lesz...? Mit kell többet tudnia, ha még az alap funkcióját sem tölti be? És még ennél drágábban?
Tényleg, bakker. Yamakkás vagyok, nem értek holmiféle Hondákhoz.
Nem lehet, ezen ott kipuff van!
Ha jól emléxem, egyszerre cseréltünk tartót, az enyém még tökéletesen bírja... Igaz, nem is aszfaltmetál.... (Vik ez kurvajóduma!)
Tegyél fel undertailt, abban benne van az index és még a rendszámot is rá tudod tenni külön rendszámtartó nélkül. :) Nekem ez bevált.