Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó,de a te farmergatyád, sportcipőd kb fele akkora, mint pl az enyém...
A4-es füzet simán belefér.. ..bár ritkán viszek magammal füzetet..
én a napi bóklászáshoz használom: üdítő, fényképezőgép, elsősegély csomag, iratok, telefonok.. ez simán belefér.. de préseltem már bele farmert + sportcipőt is, amit a ringre vittem váltásruhának..
..szóval azért jobban ki lehet használni, mint amennyire első blikkre látszik, de abban igazad van, hogy több (akár 2) napos mókához már nem éppen elég.. (kivéve, ha valaki kellően igénytelen.. )
Ez teljesen jó kis táska, nekem is volt, de ott a varázsszó: kis! Egy A4es füzet sem fér bele, nemhogy 1 váltás alsónemű, farmer, póló, tisztálkodószer, törölköző, sportcipő.
De még egy fürdőruha, törölköző, strandpapucs, naptej se nagyon.

Viszont tökéletes tanktáskának, akár hosszabb, országon belüli utakra is.
Nem, de évek óta szemezek vele a Hollósnál. Ez új cucc a louis-ban, most láttam meg én is, hamarosan veszek egyet.
szia,
én ezt használom..
vannak hozzá pántok is, tökéletesen rögzíthető a hátsó ülésre, nekem még nem volt problémám vele..
Hello,

Köszi a választ. Te használod is ezt a táskát?
Kérdés, mekkorát. A louis-ban van sokféle:
http://www.louis.de/_1035fd1c1...

Nekem ez kedvencem, itthon is lehet kapni, de a hasonló 40 körül van, ez némileg olcsóbb:
http://www.louis.de/_1035fd1c1...
Sziasztok,

CBR 600F-re keresek hátsóülésre rögzíthető táskát.
Kinek milyen tapasztalata van ezekkel kapcsolatban?
Mit érdemes,mit nem,mire kell figyelni,stb,stb
Előre is köszönöm
Üdv,
Zoli
fain undertailt F Sportra tudsz?
Kedvenc boltom.... TEN KATE RACING
Én a mult héten vettem ZX6-valakinek ebay-rol...

nézd itt meg.... fender eliminator......
4400 asszem
a kpm-nél
máshol vmi 9 körül
Mennyibe fáj most egy műszaki vizsga?
Be kéne jelentkeznem..
Na Üdv BálintZ x6r látom előkaptad a vasat!én csüt este megyek haza...pénteken már tervezzük páran h gurulunk, viszont szombaton sajna elutazok...és csak hétfőn jövök meg
hát hogy bele e van gravírozva aza a kis genya (e) betű ... meg szám,mert ha nincs rajta elvileg közuton nem használhatnád a cuccot.
kellett nekem mondanom....
... na meg is jöttem, Laci gondolom később csatlakozik. :)

A Valtermoto rendszámtartó egy kalap sza... mócát sem ér, igen silány anyagból van. Természetesen nekem is letörött. Gyönyörű, siessen mindenki ilyet venni.
EU normás? az mi?
Természetesen.
aza konzol ami hátul van neked az Eu normás?marha jool néz ki!
Haaaaaa végre kerültem eggyet a geeeepel
Király, gratula. Akkor a Suzukis topicban vagy gsxrfanson folytassuk, mert kiraknak a Hondások.
Megveszem Pezoo K2-ét a héten.
Nocsak! Mesélj már bővebben!