Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy lökesd a tiéd...
Nem az jó, és nem voltam kapcsolható? Akkor nem értem.... vagy a K- vonalamon 06309442704.
CBR 600 & GSX-R 600 1-1 Two bros!Lehet rossz számot tárcsáztam(06304495387)?
undertail?
XX-re? nem voltam ki kapcsolv akkor olyan helyen lehettem ahol nem volt térerő
- Akkor majd holnap..
én nem haragszom...
Ámen!
Laci jó gyerek egyébként, évek óta motorozunk együtt. Most kicsit lefogyott, ahogy a képeken látom. :)
Mert szereti önmagát. Majd 1x 1 protein shake mellett beszélgetek vele, biztos nem rossz arc csak sérülékeny a lelke még nem kapott nagy pofont az élettől!
Drága Alex Hail!
Hívtalak ma,de ki voltál kapcsolva! Kipu ügyben! Segíts!
Ciao José!
Na de miért rakja fel ugyanazt a képet 3x?
Túl sokat kokszol & irigy a motorodra!Ennnyi!
Ne haragudj rá, szerintem nem akartad megsérteni csak félreértette. Van 1 nagyon jó cimborám neki is ZX10-e van mindég cinkeljük egymást majd jót röhögünk!Üdv!
Motorozunk 1000-el
aztakurva
mi bajod lett?
hallod!te alapban ilyen tuskó vagy?!egy kérdés, és egy válasz!miért kell ilyen lekezelő módon beszélni más motorosokkal?De ha így akarasz vagy ilyen faszkalapos vagy, akkor megteheted, de nem velem!Nem a jáccótársad vagyok!de ha az is lennék még akkor sem engedném meg h ilyen hangnemben beszéljenek velem!Te számomra csak egy idegen kis csicska vagy aki arra veri magát h egy kúrva cbr-je van amivel nincs baj mert motor az motor!De legalább ne jáccaná az agyát, meg ne osztaná az ész mint valami messiás!Szóval öcsém azt ájánlom h kúrvagyorsan szállj magadba és szedd össze magad ha velem akarsz beszélgetni mert én nem valami buzi barátod vagyok, és engem a szövegeddel nem röhögtecc hanem felbaszod vele az agyam!de szerintem ezzel vannak még páran!De leszarom!Remélem fogtad az üzenetet!Am meg ez volt az utolsó üzenetem a szájbavert "topicodba"!Itt legalább jáchatod az eszed h milyen faszagyerek vagy te!Na CSÁ!
Egyébként meg szólni kellene a Honda vezérkarnak, hogy már ott is vannak beépült ződ emberkék...
Na jó, de amit én még nem láttam a saját szememmel, az nincs is...
Azért ez mélyen siralmas véleményt mutat a többi Kawás topikról, hogy lassan az összes ződike ide jön csevegni...
Még jó, hogy a nagyH nem nagyon csinál zöd motort...
és mi a lófaszt akarsz itt?
Üdv!
megjött a grínpísz !csak hogy ne unatkozzatok!
segíts magadon,a JÓISTEN is megsegít