De a ciccnek jó kedve van de ez a pojén ettől független xar volt , xar és xar is lesz Mert hát ugye nem azt kérdeztem, h lesznek-e ott emberek vagy mások, meg őszintén szólva nem is érdekel más, engem az érdekelne, h innen a Klubból lesz-e ott valaki, hogy esetleg találkozzunk személyesen...vagy legalább esély legyen találkozni, ha már itt nap mint nap untatjuk egymást idestova több hónapja....
Sziasztok!
Köszi a képeket :) Tényleg jó volt a verseny, végülis bekerültünk a magyar motorsport történelmében :) Juhéjj! :)
Végülis 3 RR-es lány indult Kelly, Gemi és én, a Jakab Zsófi pedig CBR 600 F4-gyel indult :)
Válaszolva valaki kérdésére: Prokov Zsófi volt a fehér Kawával :)
A következő versenyhétvége: jún. 26-28. Várunk mindenkit szeretettel :)
Mivel máshogy nem megy, ezért néhány kép a tegnapról így: ( dunaújvárosi különítmény - egy kis Kawa reparálás.., Ancsy versenygépe , Kovács Niki épp Forma-1-el készül a versenyre és a 1098-as körülrajongása..)
folyt.köv.
de ha veszel akko ma lecci vegyel 1ett nekem is
Ott leszek és szivesen találkozznék én is a Klubtársakkal! ...bár elég rossz időt jósolnak!
Komolyan mondom veszek egy Kawát...
I. I.
Amúgy már alig várom, a május 1.-i buli az egyik legjobb!
KUNMADARASRA megy le valaki?
vagy BT-003
kösz
És hol vannak a Kawás Best of képek? Már nem bírom....
Köszi a képeket :) Tényleg jó volt a verseny, végülis bekerültünk a magyar motorsport történelmében :) Juhéjj! :)
Végülis 3 RR-es lány indult Kelly, Gemi és én, a Jakab Zsófi pedig CBR 600 F4-gyel indult :)
Válaszolva valaki kérdésére: Prokov Zsófi volt a fehér Kawával :)
A következő versenyhétvége: jún. 26-28. Várunk mindenkit szeretettel :)
folyt.köv.