Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eggyértelűen helikoptert ha már igy választhatok is
Nah és tankhajót kérsz vagy helikoptert mert hogy Kawában motort nem veszek, nah az tuti
na en tutti nem leszek ott.(rengeteg okbol nem)

de ha veszel akko ma lecci vegyel 1ett nekem is
ja ha már egyszer cicc....akkor a (kutyánk kapart 1 gödröt) a macskám meg felfedezte
neeeeeeem! ez a motor piros!.(ez még annyira uj gép hogy nagyon! )csak csal a telefonom.......
Ne teddddd!
Ott leszek és szivesen találkozznék én is a Klubtársakkal! ...bár elég rossz időt jósolnak!
De a ciccnek jó kedve van de ez a pojén ettől független xar volt , xar és xar is lesz Mert hát ugye nem azt kérdeztem, h lesznek-e ott emberek vagy mások, meg őszintén szólva nem is érdekel más, engem az érdekelne, h innen a Klubból lesz-e ott valaki, hogy esetleg találkozzunk személyesen...vagy legalább esély legyen találkozni, ha már itt nap mint nap untatjuk egymást idestova több hónapja....

Komolyan mondom veszek egy Kawát...
A cicc-nek nincs jó kedve!
Szép a dög nagyon...csak xar a gépem, de majd legközelebb elviszem a tánccsoport gépét és akkor csinálok profibb képeket
Köcce a képeket :)
Xar pojjjén Már másodjára....
I. I.
Hát, hogy tanult kollégánk szavaival éljek: "lesznek ott sokan"!
Amúgy már alig várom, a május 1.-i buli az egyik legjobb!
Mondd, h rosszul látok vagy ez a motor rózsaszín?

KUNMADARASRA megy le valaki?
BT-002 garnitúra mennyiből lenne?
vagy BT-003
kösz
ez meg a Kolléga Doctor ur RRje
hat nem en voltam habár tegnap motoroztamm......
Hát te nem vagy normális Rosszat fogok álmodni!
És hol vannak a Kawás Best of képek? Már nem bírom....
ejha,nem tette be a képet
kawasaki
Ez "dömpi" motorja és tegnap max. az M0-on láthattad Dunaharaszti környékén, ha infóim nem csalnak elvileg a fekete ZX-12 is ott volt a kíséretében...
Zsani, gratula! Eredmények?
Ezt a zöld kawát láthattam én tegnap délután Haraszti környékén?
Sziasztok!
Köszi a képeket :) Tényleg jó volt a verseny, végülis bekerültünk a magyar motorsport történelmében :) Juhéjj! :)
Végülis 3 RR-es lány indult Kelly, Gemi és én, a Jakab Zsófi pedig CBR 600 F4-gyel indult :)

Válaszolva valaki kérdésére: Prokov Zsófi volt a fehér Kawával :)

A következő versenyhétvége: jún. 26-28. Várunk mindenkit szeretettel :)
És a CBR-es csajok!
Mivel máshogy nem megy, ezért néhány kép a tegnapról így: ( dunaújvárosi különítmény - egy kis Kawa reparálás.., Ancsy versenygépe , Kovács Niki épp Forma-1-el készül a versenyre és a 1098-as körülrajongása..)
folyt.köv.