Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez önmagában ellentmondás: Ignist autónak nevezni...
Még nemtom,képlékeny a dolog,társaságfüggő lesz.
Merre mentek?
Én igen, ma csak autóban ültem (Ignis ).Holnapra van tervezve gurulás.
Hazaért mindenki?

Most olvasom egy tucat motorosnak befejeződött a szezon.. :(
Elég szép az idő úgyhogy lóra.. :D:D:D

Thx a tippet..
Bocs, az utóbbi hónapokra gondoltam...
Bukója válogatja, egy Shark, vagy Shoei plexi inkább 20-22ezer, a Nitro-hoz meg 5-6000. (de lehet, hogy mindegyik drágább az utóbbi évek igen kedvező € és $ árfolyamai miatt)
Hívtam őket folyamatban a plexi :)
keresik ezerrel :D

13k

Többe kerül mint egy új bukó :(
A Parilla árulja a Vemar-okat, szerintem hívd fel őket, biztosan segítenek...
Sziasztok Cbr.esek :)

Kéne egy kis help..
eltörött a bukóm plexije..
Vemar vsf garvity
Hol tudnék beszerezni egyet?
Eddig sehol nem találtam... :(
Nem baj, majd leszeded legfeljebb egy gyanútlan Kawáról Nah azzal már bátran száguldozhatsz
kamikaze futam a Hringtől hazáig bp-en át
és elveszett a rendszámom
hagyd a szatunát
egy szar
vegyél normálisat
Velencén voltam miniszoknyákat nézegetni utánna pedig tovább gallopoztam Sz.Fehérvára, itt a "postás mindig kétszer csenget" akcióban vezettem le a feszültségemet.. szóval jó napom volt Szép idő, szép Nők, motorozás...kiváló halózás ....
Megerősítem, egy laza egész délutános gurulás alatt minden 15km -re jutott szinte egy kamikáze autós, aki nem lát, nem hall, de legalább vezetni se tud. A Swiftesek meg a VagonR- az meg néha külön állatfaj.

Olyan mint a viccben: az a baj a suzukis sofőrökkel, hogy ha jobbra indexel még nem biztos hogy balra fog kanyarodni...
Helló fórumtársak!
Az FZR-esektől jöttem egy kérdés erejéig.
SC-24-re keresek valami magasabb túraplexit ha van valakinek,bármilyen szakadt-törött is érdekel,mintának kellene.
(a Szatunánál legyártanák)
Vagy ha tudjátok hol találok,az is jó lenne.(olyasmi mint a képeken)
Előre is köszi.
haaat igen .szerintem egyszerűen korán van még.nincsenek hozzászokva a motorosokhoz a sofőrök....
mostmár 4-en
vagy nem tudom
majd ne vedd le a bukót
Srácok, Csajok! Ha mostanában egyfolytában azon jár az agyam, hogy miért teszem kockára nap mint nap az életemet az elvetemült autósok között, akkor az azt jelenti, hogy abba kéne hagynom a motorozást? Mostanában minimum 3-an át akarnak rajtam menni... folyton csak azt kell lesnem, hogy épp ki akar kilapítani. A Suzukisok pedig élen járnak a balf@szkodásban... Remélem elmúlik ez az érzés hamar, mert borzasztó...
Dönölű a 6-os! Megcsókolgatnám az tuti!
Jah szólok...a szülinapom május 21-én van...összedobhatnátok rá egy ilyet majd addigra ígérem megtanulok autót vezeti...

Alex majd meséld el merre jártál!
Én asszem 1 PM- után gurulok egyet, ez lesz az első idén, itthon
Te mit csinálsz?

én fotózok

íme:
Nem te és nem is a srácok
Te mit csinálsz olyan korán ébren, amikor még a nap se kel fel...
ki nem érti?