Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibi Boldog név napot
BOLDOG NEVED NAPJÁT Tiborx7! Remélem jól megünnepled!

És boldog szülinapot az én kicsi macskatestű szépséges CBR 600 RR-emnek!

Tegnap nem jöttetek locsolni! Pedig volt ám vödörrel és szódával locsolás...vérengzés rendesen... ( nameg Honda emblémás piros tojás) - elmondhattátok volna a CBR-es locsoló verset!
köszike
már BT-002-n gurulok

hú de kurva jó gumi
Én BT 003-at vettem 1 szettet illetve 1 szett METZELER RACETEC-t
Most olyan 39 körül van itt egy 180/55/17-es USD-től függ

Amiket hoztam 20 db hátsó mind eladtam..
Igen ez igy van,és Én végül a Michelin Pilot Road 2-t vettem meg.
nem volt ez sem rossz választás.A gumiról leirtak alapján ötvözi egy nagyon jó túragumi és egy sportgumi tulajdonságait.
na ez így sűrű
szal a bt-016-ot kergettem mescaval együtt fél évig
és Sandrának van mérnök-szerelője
fél évig kergettem mescaval együtt
amúgy meg saját mérnök-szerelője van,akihez erősen ragaszkodik
Miért nem szólt szereztem volna neki kintről Bridgestone-t BT 016 volt van kint akciósan..
Tiborx7! Csak saccolom, de ha igazam van akkor boldog névnapot!
Futok-szaladok...

Szóval a lábam nagyon gyorsan gyógyul, gyorsabban, mint reméltem korábban. Szóval mikorra a cicalány szerez magának gumit (hátsót, nem félreérteni), addigra a lábam is rendben lesz, meg a motorszerviz is meglesz. Szerintem május elejére tervezhetjük az SM-SM túrát...
Bad csak lábatlankodna ott,Sandra meg gumi nélkül nem hajlandó (dehogynem )
Jó éjt !
BAD, RR CAT......mikor megyünk erre az SM-SM CBR CLUB karikára?
- Apropó BAD lábad hogy van alakul? Motor emelőn még?
hát mennyi pénzt szánsz/tudsz szánni rá?
Szevasztok Hondások!
Többed magammal gurulunk júliusban CSÍKSZEREDÁBA és a jótékonysági túrához keresek társakat ! Akit érdekel a megmérettetés kérem népszerüsítse a bulit és írjon nekem a mail címemre
Címem:motorosturakukaccitromailponthu
kéré
sre elküldöm a túratervet.sziasztok Manóbácsi
sziasztok!
lenne egy kérdésem...
most szeretnék új bukót venni..kinéztem egy csajos Held sisakot a motortrend.hu ról, de eddig erről a márkáról még nem hallottam....szerintetek?
kösziii
asztakuuuuuuuuuu hat ez brutális
Nah és hogy holnap legyen stílusosan motoros locsolóversetek egy kis segítség ( köszi Gambesz ) :

Van nekem egy CBR-em, repesztek pár 100-zal, locsolkodni járogatok, kölnivel vagy mással. Szép leányok, nagymamócák, üljetek fel hátra, elviszlek egy körre, vagy valami másra. De a benzin sokba kerül, gondoljatok rája, zöld a sonka, záp a tojás, kell a benzin ára. Bukósisak, hátprotektor, a törlesztő túl drága, nyúljatok hát tárcátokba, kell a motor ára!
Drága CBResek és Klub tagok
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok nektek a teljes kis szívemből!

P.S.:ez a nyuszi kicsit benézte
Hűűűűű!
Nagyon odabasssssz! ....még pár képet, ha lehetne!