ÓÓÓ, sajnálom igaz az idén még Én sem mentem itthon a motorral az akkumulátort bele raktam és beinditottam ..de nekem még hideg ez az időjárás talán ha jövőhéten jobb idő lesz akkor megyek egy karikát.
Sajnos a térdem holnap műtik, utána 1 hét szigorúan itthon. A motorom sincs még leszervizelve, hátsó gumi csere is kéne, meg a fémfékcsövet is fel kéne pattintani, szóval egy darabig még marad állványon a vas. Addig sem kopik legalább...
A 17-i pályaestünket is kihagyom vszinűleg...
Nemtom Balaton fele Káli medence esetleg? Sok ismeretlenes a dolog, mivel nem tudjuk hogy a tél milyen károkat okozott az amugy is "Balkáninak" nevezhető uthálozatban
CBR owners! Mikorra szervezzük az SM-SM CBR KLUB gurulást? Hamarosan aktuális a téma...
Apropó BAD hogy van a lábad emlitetted hogy műtét lesz a dolog vége ha jól emlékszem?,
Nah mi van veletek kis pockok? Lapultok nagyon...- annyi motort láttam a városban, mint a szemét...többek között egy piros-fkete F-et is a Bartók Bélán 12 körül. Valaki közülünk?
És még nem is tudjátok hány oldalas ...
Ne keressétek..nem lehet sehol hozzájutni
És amennyiben nem tőlem kapjátok, akkor már hamisítják..( tuti a Kawások)
A 17-i pályaestünket is kihagyom vszinűleg...
először óvatosan,aztán meglátjuk
vagy megyünk egy vegas(janettel)-hoover dam-los angeles-miami-komppal hawaii kört?
Apropó BAD hogy van a lábad emlitetted hogy műtét lesz a dolog vége ha jól emlékszem?,
ha kicsit vártál volna link
Ha mégsem jönne össze a Belga út , gyertek el hozzám garázst építeni!
motorozó nők...
Nah mi van veletek kis pockok? Lapultok nagyon...- annyi motort láttam a városban, mint a szemét...többek között egy piros-fkete F-et is a Bartók Bélán 12 körül. Valaki közülünk?
én inkább a saját tapasznyalataimra hagyatkozom
a tartalomjegyzéket monnyuk átfutnám
Ne keressétek..nem lehet sehol hozzájutni
És amennyiben nem tőlem kapjátok, akkor már hamisítják..( tuti a Kawások)
Egyik kedves barátomtól kaptam
mi a ... ?