Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak épp elromlott a sorszámosztó autómata
ha nincs aki megmasszírozza...
Azonnal nédd meg az infóm nyitóképét
zsibbad a bal combom
az betegség?
Gábor, nah mi is a baj? Beteg vagy
Ványa-Gyoma közé pályát!Már ha így benne vagy! És akkor nem kellene Mátráznunk!
jooooo hangzikkk
Miniszterelnökből úgy is hiány van , válasszatok meg és eltörlöm a 90-es határt , a miniszterek fizetését meg elkobzom és csinálunk belőlle jó kis utakat ...határ a csillagos ég!
Ja szerencsére nem dobtam el ,csak az elözö gazdi okozott vele vmit Felénk nagyon trágyák az utak még jó h csak a 90km/h a megengedett sebesség
Rossz vagy! Nem tartozik a legszebb emlékeim közé , de van akinek ez jön be. ...szerencsére az én ízlésemnek is volt "felhozatal".
Giorgio: a kiállításon te is láttad azt az "úszógumit" bikinivel együtt hordó barna hosztesz csajt a Hondáknál?
ja.. ..1 ismerősöm tanácsolta hgy csináljam ezt meg h sokat javít a fékeken..... ő pályázik....08 600RR el és még azon is szokta csinálni.
Hát nem motoroztam, gondolom, ezt mondani sem kell:
, akkor a fék kipipálva!
a tegnapi munkám ...tisztaság-fél egészség

elotte-utánna
Alex és a haj egy mondatban ez már önmagában is vicces Nah ezt a smileyt nem Alexnek találták ki
Nah mit csináltatok, merre jártatok így hétvégén? Én papírmacska voltam és még leszek is Húsvétig.
Csavarogtam és arrafelé mentem haza
Tegnap délután falkában voltunk gurulni,most ismételten várom a vigyorgót,újabb 1 hónap izgalom,megjön a feljelentés ,vagy nem jön
csavarokkal a hajadban?
Csavarókkal a hajamban
Csavarókkal a hajamban
de a frizura tart
Nem.
szikrázó napsütést és 30 fokot.
.
..
...
....
.....
Afrikában.
Jövöhét végére milyen idöt mondtak esös?
tudok
írj emailt telszámmal,oszt megbeszéljük
Jól beszél a macskalány, ma Ausztriában autópályán döbbentem meg, a sógoréknál van sok helyen aszfalthőmérő, ami a fél napos 10-16 fokos hőmérséklet ellenére sem mutatott +2foknál többet.
Szóval óvatosan, nehogy sírás legyen a vége...