Tegnap délután Dunaharasztin egy hófehér 1000RR-ről vigyorgott át rám egy csajszi, valami fehér "susogósjoggingban", de nem ismertem meg, ki lehetett ő?
Jó reggelt babys! Rajtunk nem múlik a Klub élet...
Gemi: új a laptopom és szórakozik itt velem a Flash player... de majd meghekkeltetem...vagy feldobálom iwiwre... mert rólad meg a motorodról tényleg jók a képek...bár BAZ galériáját nem múlja felül.
Amúgy ki volt az a lány a fehér idomos Kawával?
Látom kezd visszatérni az élet a topikban .
A hétvégén talán már én is tudok gurulni,most még meztelen a gép,ledobtam róla burkolatot,ez blokkoló felrakás,kábelezés eléggé zötyögve megy nekem.
De haladok.....
Majd utána megfuttatunk a Margit szigeten A lényeg, h végre már összejöjjön a csapat ez a nap is tök jó volt pont emiatt! Csak hiányzott a többi lókötő...a rossz Zoli, a Fülöp pajzán Gábor, a Tibor, aki iksz hét meg a Giorgio, aki imádja a csaplárosnét meg a Cala...aki úgy lekenyerezte az asszonyt, h az megengedte neki, h új motort vegyen
Azt merte i8s remélni, h benne vagy Összeköthetnénk egy esti nagyipalizással...-vagy egy kebabbal a Nyugatinál Tök jó képek lettek rólad meg a mociról, de vmiért egy üres galériát töltött fel. Nah nekifutok még egyszer...
Tegnap motoroztál? Oda ehetett volna a fene a Ringre...ott volt Zsani is, Gemi is meg Alex is...