Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah...azt hittem Kawasakit
Nem rendeltem Ettem nyers kígyóuborkás, currys rizst nekem ízlett
Hát vennék egyet az RR mellé...egy feketét...csak hát nincs értelme bár arról legalább talpra leér a lábam
rendeltél?
Olyan sok szín volt rajta, na! Amúgy meg nekem az a moci bejön... olyan kis csajos!
Szerinted milyen lett a kaja tegnap?!
mit bámultál rajta?
feledtetni akartad a merci felni okozta vigyorfagyást az arcocskádon?
Neeeem Ez még az előtt volt, h megfőztem magamnak a rizst és hogy megbámultam volna egy 250-es Kawát
meg ám
szép!
majd visszakerül a Hondámra a nyári,aztat nézzed majd meg!
japán túristának adtad ki magad?
Megjöttél Te átok?
egyformára hangolják a négy fojtószelep állását,hogy egyszerre működjenek.teszik ezt a vákuum mérése alapján.simább alapjáratot eredményez
ennyi
teljesítménynövekedést nem okoz
Fújjj, figyelted hogy kispórolták az anyagot belőle? Hol van ez a jó kis forgatott Lada acélfelnikhez képest?
Erről beszélek Gabikám!
Na hogy tetszik fiúk?
Helló lányok-srácok! Hogy telt a mai nap?
Gemivel mi lehet?
Ha bele gondolok nekem is kellene egy szinkronizálás , mert az alapjáratom egy kicsit ingadozik.
Biztos fog itt lődörögni Luxor, vagy Gabika és majd ők ezt jobban tudják!
mert megváltozik a gázok áramlása ....."vagy valami ilyesmi" ,es aláéghetnek a szelepek.(legalább is azt hiszem.).....normális motorszerelo megkutyulja sec-pesc.... a karbikat.csak mond meg neki h azert akarod mert tettél rá sport kipufogot.
köszi az infokat
Azt nem is gondoltam h többet fog kajálni benyból
Dehát valamit valamiért
Ez a karbi szinkron hogy müködik? És miért van rá szükség?
eggyet értek.karbi szinkron az biztos! meg EU normás -db killerrel es minden ok!ja kb 1l -el tobbet fog enni!
Nem vagy elfelejtve! ... csak az infóim hiányosak! Egy szinkronizálás persze nem árt , ha már nyitott dobot akarsz a gépre. Mindenki valja a maga igazát a sport dobokkal kapcsolatban , én csak a saját gépemről tudok nyilatkozni: alsóbb fordulattartományban nyomatékosabb a vas , és persze többet fogyaszt, mert mindig hallani akarod a hangját és ezért húzod neki. EU szabványos legyen, dB korlát, és akkor nem szólhat a jard.
Köszi a segitséget mindenkinek
Azt teszem, kedvenc mondásom adta meg az ihletet: "Két dolog érdekel igazán: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben és a pina."
Igenis, értettem! ...
Ne pirulj Bár Alex is bókolt burkoltan

Gábor, hagyd már a francba azt a négykarikás germán csodát

Cala: szelektálj! És törődj a fontos dolgokkal
Szeva!
Elég jól le volt rögzítve. ..sajnos!