Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van Herr Tegez Ezentúl így szólítsalak?
El kéne ruccanni a Tarján Ring felé( ami ugye nem azért Ring, h száguldozzunk rajta, hanem a vonalvezetése miatt, de hát ezt honnan is tudhatnák, akik még nem jártak arra, nemhogy autóval, hanem motorral sem )... - csak hát, amíg a kissrác nem lesz jobban, nem tudok nyugodt szívvel lemenni a Favágóba.
azé egy jó műsor a rúdon...
tegezzél nyugodtan
Nem kell nekem ahhoz krómrúd A motoron is tudok pózolni
Látni akarom a képeket! AKAROM!
meg aztán hogy is vinnéd a krómrúdat a motoron,mi?vagy mint a doktorháuz,felapplikálnád?
Hülye vagy? Hogy azután megba..anak a rendőrök?
Én meg mondhatnám, h srácok én nektek adok igazat a Zsanett ügyben
Amúgy meg mindig csak motorosgumival sose feledd!
igen,mi is röhögtünk ezen
de megállapítottam,h az LFP-ben csak a sima buzik vannak...
a trendi buzik oda járnak a Symbolba,öltönyben,vagy ingre kárómintás pulcsiban,kócos hajjal,okoska szemüvegben,köcsög cipőben...
hát kerüld ki a sort
azé van a motor
vagy ahhoz külön gumi kell?
Akkor egész LFP-s volt a hangulat, nem?
Kéne enni valamit...-nah gyorsan megtanulok főzni...-arra is gondoltam, h motorral kéne átmenni ma táncot tanítani, de már 2 hete csinálják itt Zsámbékon az utakat...kiálló csatornafedelek, 10 percnyi várakozás, h mehess 5 métert...ideges autósok, rohadt nagy úthengerek, szóval azt hiszem ma kihagyom.. Még ÉLNI akarok, ahogy a király is megmondta...( nem Elvis, hanem Jimmy )
monnyuk az egységben az általam elviselhető határérték többszöröse volt az egy főre jutó buzik száma...de a verseny télleg fain volt
ő lett a bajnok
mehet Berlinbe a vb-re a nyáron
kurva nagy volt
Játszd újra Sam
Nah mi van csucsuval? Nyert?
újra hangszerelhetnénk...
Ne csináld már ... kérjem meg őket ÉN?
Amúgy jó az a Uhhh-ahhh, mármint a zene bejövős...
Figyelj laszti volt!
elfelejtették
Te Gébriel, mi van azokkal a várva-várt sztár fotókkal?
Nah megyek iszom egy ZŐD teát
hát ha MI nem jövünk,itt semmi sincs...még pletyka sem
Halló Baby Janek! Senki-sehol... Semmilyen motorozásos beszámoló...vagy történet vagy csak egy kis vicces vagy disznó beszólás
Te Gábor...én azt mondom R.I.P. CBR KLUB
Viking, hát nem tudtad, h ő a budapesti dr. House?
Tegnap láttam elindulni a mocijával..kicsit tolta, majd gyorsan felugrott rá és vmi csoda folytán visszacserélte régi Repsolra
tudtam-tudtam, csak nem sejtettem!
se roki,se rambó...se oszkár...
Te mit genyázol?
Már nem vagyok se roki, se nyomi, mankót kb 4 napig használtam, akkor is csak a lakáson kívül.
Sőt ma is motoroztam már...
Kitámasztó kerekekkel?
Mankót hová aplikáltad fel?
ideje volt már,nem?
Bibibibi, tegnap én is motorral mentem dolgozni!
Idén először ültem a vason. Mi is mondhatnék, jó volt!
Jó reggelt! Uhh de nagyon korán van még...annyira korán van, h az szinte már fáj... - nah mentem egyetemre...ti meg okosodjatok...na meg keressetek pénzt!