Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nao jól áll neked az a 09' RR le sem kellett volna szállnod róla.
Jól áll neked a fekete
Csak ÉN a BAL egyben!
Nah az látod tuti jól állna neki!

De Giorgio mindenki hejányzik... valamilyen szinten persze...
Szebúúsztok!

Szal én már nem is hiányzok?
Munka, nem sok, hanem űbersok. Ha utolértem magam majd, fogok írni is nem csak olvasni, többek nagy bánatára.
sztem semmi áll jól neki
Szerinted nem állna jól neki a lila?
Látod Gábor, így kel boldoggá tenni egy nőt, anélkül, h egy ujjal is hozzányúlnál
ő volt az
Nem vesztem el Csak szeretem, ha hiányoltok
Áh nem...jelenleg nem mindig lakom otthon, meg sokat tanulok meg ugye "die Diplomarbeit" is sok időt elvesz!
De találtam egy nagyon jó kis képet egy motorról, amit majd feltolok ide a fórumra

Gábor: olyan hangja volt azt hittem elájulok!
nagyon tuti...EVO 8 foreva
A bemutatóért:

Cala: mi van véled? Sok a munka? Motorozás?
Here I am rock you like a hurricane
Üdv
Majd idövel szeretnék sportkipufogot a gépemre de mindenféle dolgot olvastam h tönkre vágja a blokkot ,karbin kell állitani stb.... ezek igazak?
97-es a vas és erre kellene valami amitől még nem fognak a falubeliek betegre anyázni Rendörök bele tudnak kötni? milyet érdemes? (Max keret összeg 20.000ft) elöre is köszi az infokat
köszi gábor most jöttem a melobol teszek fel képeket még ma ,nézd meg létszi elugrok a garázsba és csinálok elöreis köszi
a kerék és a segédváz közötti távolságot figyeld meg
tegyél képet
lábtartót talán ricsitől tudsz venni a bontós topikban
sziasztok vasárnap sajna elpereceltem és most ugy veszem észre hogy magassabb a hátuja a segédváz rendben a hátso rugostagra gondoltam ki csusztam egy kocsi elé és a hátuja neki koppant a kocsinak nem nagyon igy el tud állitodni ? semmi nem látszik a rugon azt láttam ahogy neki ment a moci hogy megrugozott a kerék lehet hogy nincs a helyén ha felálitom a középsö álitojára leér a kerék elöte ijenkor megtudtam forgatni a kereket ha tud valaki segiteni tanácsal megköszönöm remélem nincs nagy baja még egy kérdés elsö lábtartot holtudok olcson venni elöreis köszi hali
NA heeeloka emberek! Mi ez a kihaltság!?szornyu.
Ebből se lesz pletyka a klubban,és azon kívül
haaat igen .szepen kivagyunk halva......aaaaa........

A Topik Cicája is elveszett,,,,,, hmmmmmm
Szebúúsztok!
Látom kezdenek hazaérni az emberkék! ...elég kihalt volt ma a topic!
Ma egy tucat CBR-es kollégával találkoztam az utakon.. :D
akkójóvanakkó
Sziasztok emberek...... Nagy itt a csend..... .

Gábor-köszi,beindult a gép....!
:)

Ma lehet hülyének néztek..
Elindultam du. kettőkor szépen sütött a nap, mire hazaértem esett a hó :D
A Danger webshop-ban ugyan nincs külön jelezve 600F2-re, de szvsz ha a jövő héten felhívod őket, megmondják, hogy ExtremTech-ből tudnak-e és mennyiért rendelni neked. De mondjuk a 400€-n belül vannak a mostani áraik is, bár nem tudom, hogyha rendelni kell, az mennyiben lenne, de ők megmondják.