Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

In Ungarn még tuti nem játsszák. Bár Amiban már nov. végén volt bemutatója Nah és mégis miyen verdával kéne, h kiálljon ellened? Lehet megfutamodna..ha megtudná, h te leszel az ellenfele
óóó köszönöm szépen
az új ckm-ben exkluzív Statham interjú van!
még nem olvastam,de kíváncsi vagyok kiáll-e ellenem a szállító 4-ben...
a 3-ban nem állt ki...
azt már játszák,tudtad?
Gratulálok hozzá. És viseld egészséggel!
örömmel tudatom veletek,hogy sikerült megvennem és a méretet eltalálnom
valamint kötelességemnek érzem elmondani,hogy Alex nagyon sokat segített
köszönet érte!
Oké amúgy nem nitró lessz sok píz 1-kis ez 1kis az és nekem már az is jó lesz ha tökéletesebb lesz az égés na jó éjt cső.
Oké, jóéjt

Holnap lehet hogy nem leszek éjjel,mert reggel meló lesz.
Léteznek már kész teljesítménynövelő lötyik,bár a hatásuk, hát nem tudom.
A nitro az tutti,és akkor lövöd be a motorba amikor akarod,de karbis motorhoz nem az igazi,talán nem is használható.
900 köbcentis motornál plussz 20-30le lehet vele préselni,ha jól tudom.
idáig egy 1.4-es kawán láttam ilyen szettet.
Figyel Mesca ne haragudj, hogy a gondolat menetedbe vágok de kuva álmos vagyok és holnap 9-körül kéne kelni mostanába gyurogatok mint a régi szép időbe a baleset előtt csak most már ithon mert vettem 1 kis gépet na holnap leszel?még megvárom a válaszod
Nem nem ebben az évben amúgy is fejlesztek valami lötyöt a benyába teljesítmény növelőt természetesen
Erre is van megoldás,benzinstabilizáló adalék,az árát fejből nem vágom. 100 liter nálam 3 hónapra sem elég.
De ha 8-12 hónapra való akarsz betárolni,akkor már érdemes belerakni.
Benyát is most akartam 100-lityit de most el gondolkoztatál
Ja gázolaj,azt hittem benyát tároltatok be.
Nekem semmi nem megyen gázolajjal
400 lityi benyával elmotorozok egy darabig,szezonban a kocsit szinte nem is használom.
Hát igen azé 400-lityi az nem kevés de nem is sok mi 120-l gájz oil-t vetünk ocsób ért mint a kúton ezzel el mondtam mindent én is ocsóért vettem a nyálat
Az nem rossz,csak tudod-e hogy benya is veszít a minőségéből a hosszú idejű tárolás alatt?
Én is gondolkoztam egy 400 liter betárolásába,de ez most nem lesz.
Kíváncsi leszek, hogy szezonban megint lesz-e 300ft feletti benya ár.
Ez jó ez megért 1 nevetést hát tippem lenne Mescalero hogy ki csak nem mondom ki
Jaja az jó én még ezut viszgáztatom le legalább tovább lesz jó a műszaki Mit szólsz a vót jó benzin árakhoz Ha ez mind nyáron történik ami lehetetlen faterral jól betankoltunk az Opelbe-hez meg én a mocc hoz
Az se rossz.
csak kik lesznek a Dominák
Sado-Mazo Sport-Motor
Idén még nem motoroztam,de mihelyt lesz alkalmas idő rá gurulok egy rövidet.
Haver ma volt foglalózni egy R6-ost,márciusban már gurulunk ezerrel.

Csavarszedés,még csak most,jó sokáig voltál terminátor.
Az nem jó dolog Nekem meg lassan veszik ki a csavar valami jó dolgot mesélj Motoroztál már ebben az évben
Válni fogok, jelen pillanat szerint.
De amúgy mégis mi a helyzet
ismerős az álmatlanság,de ha így jobb lesz

Kéz és lábtörést a szigora
Gyurjál 1 kicsit hidd el elmúlik
Délután már láttam a videóidat