Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

oké.itt az én fegyverem!
nem te fogsz külső íven elmenni,henm én fordulok alád

nem ugyanaz
alig várom
Oké-oké akkor megküzdünk az utsó helyért? Választotok fegyvernemet vagy válasszak?
( Mielőtt bárki jönne és magasröptű doktori disszertációt írna a "csapatban motorozásról" jelezném, h tisztában vagyok vele )
azonnal rendeld meg petró lajos motorozás mesterfokon című könyvét
azonnal!
az nálam is km/h. nem is azért mert nem mennék gyorsabban ,csak semmi kedvem gyarapítani az állami kasszát
milyen sor végén,az az én helyem, ott én leszek az akire mindig várni kell majd nálam kilencven az kilencven,nem mérföld,km/h
látod?túl van tárgyalva ...ha kuldenétek,se mennék elore.amiota eltaknyoltam,félosebb lettem picit....
Te amúgy is csak a sor végén jöhetsz... mert még a végén megsüketül az aki elé bevágsz- ehhe Nem pazarlunk el csak úgy CBReseket!
én meg majd feldobom a kamera konzolt aztán csak pislogok nagyokat a plexi alól a sor végén...
Ha-ha-ha Vicces fiú Majd amikor külső íven húzok el meletted a macskatestű döggel, na majd akkor cinikuskodj
Vagy az én "lefulladás nélküli elindulásom" szebb lesz, mint a tiéd
az első sorod rám is vonatkozik.....ez nekem is kéne nagyonn.talán enézek 1 Honda napra Brno-ba....
Lehet hogy ez kellene,de addig fejben kéne tanulni egy-két dolgot,és nem ártana egy-két rutinos rókától tanulni valamit.
Mielőtt a saját bőrén tudja meg hogy ezt nagyon rosszul csinálta....
Dobogókőnél már majdnem sikerült berakni magamat a szalagkorlát alá a kanyarban a "nem nyúlkálunk az elsőfékre nagyon" dolog miatt.
Bár mentségemre legyen a dolog, ez volt az első szezonom nagy vason.
reggel? mikor volt reggel ma neked?
Reggel arra ébredtem, h simán stresszelem már magam álmomban, h Úristen, h fogok megtanulni mindent.. Kicsit odavagyok, így jöttem lazítani kicsit
megsérültél?
vagy feladtad a maratont?
vagy szimplán csak hiányoztam?
vagy tunk?
Guten Morgen SM-SM Ciberések
az első (kettő) gumi kocka...
próbáld ki a ringet! sokat tanulsz,jobban bízol a gumában is utána...
Nem rossz,nem rossz,de ennyire örült talán soha nem leszek,ennél nekem sokkal alacsonyabb a majrészintem ez van.

Lehet hogy maradnom kellett volna a kemény 50 ccm-be és nem lenne kocka hátsó gummám 8e km-után
nalátod...még kocsiból is és még így is..... ....de mien igaz.....
kocsiból lőttem,akkor is "ellenségesen" viselkedtek
beszarás az a "Ellenség"-es kép az adatlapodon
pedig láttam...
még olvasni is rossz .
na Piller Jani barátom ott 290-nel minden,ismétlem MINDEN kanyart tud
félelmetes,mikor a zx 10 lábtartója olyankor leér