Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki viseli a tangát és ki a lakkcsizmát?
Milyen "egy" szigorlatra? Én rögtön kettőre készülök, kedves Gábor Tudod, szeretem halmozni az élvezeteket...
Amúgy meg holnap is van vizsgám... 2-kor... szóval holnap du. 4-ig tuti nem kerülök ágyba
nem javaslom
a generátornak nem jó
fordulaton?
Nem úgy van az! Nem nyugodtam bele , kölcsön aksi az enyém helyére és így a mért érték, világítással 14,6V , világítás nélkül 15,6V! Bicóval érte tekertem az aksiért, ha kell a jó Komámnak majd érte jön!
akkor meg hagyd a francba.működik aztán jol van.. Majd ha kimegyek a garázsba bolldogítani a szomszédokat akkor le mérem én is.ja ,világítás be volt kapcsolva?mondjuk auton oan 14V korul kéne toltenie ha jol tudom...
Mi le se fekszünk, majd csak ott.... És borostásan besszittyózva fogunk bőrtangában és lakkcsizmában táncikálni. Az hogy mikor kell indulni az erősen függ attól hogy lesz-e addigra "okos" rendszámtartóm.
Van a moccon világítás!
Amúgy a cél érdekében mindent! ...igaz cala!
Igazándiból nincs , legalábbis eddig nem volt! Kimentem, hogy életre keltsem 1 hónap után . Rámértem az aksira, 11,9V volt benne , töltöttem rajta és beröffentettem a vasat. A többit meg már tudod.
Okézsoké akkor Balcsipancsi lesz?
Viszont akkor nem szittyóztok, különben lesz kapsz
Cala - Giorgio...ti akkor hánykor keltek, ha 9-kor van indulás? Hajnali 3-kor?
ja amugy van a géppel valami gondod?gondolom szorakozásbol nem méregeted csak ugy a voltokat .
.ja ha lekotod az aksit -ugy is mérd meg mennyi feszultséget ad a gép.de ha sokat ad akkor tulajdonképpen mindeggy mert az aksi biztos nem ad 19 V-ot. csak ha nincs benne Fluxuskondenzátor
Hát nincs más hátra, mint előre! Irány a próba! ...bár vannak némi emlékfoszlányaim, hogy nem túl egészséges aksi nélkül járatni a vasat , de most nem ugrik be, hogy miért is.
Sebaj! Feltaláljuk a tandem CBR-t! A bőrtanga és a lakkcsizma mellett már nem fog meglepni senkit sem Egy józan kell előre, és megy minden szépen.
Szeretem én is a 'Magyar-Tengert'! - mehetünk! ...bár körbe még nem mentem, csak bele!
de ha minden kocsma a cél akkor tényleg kell 1 oldalkocsis motoros is aki jozan marad és hurcolászik minket!...
-ja na az én nem leszek
az igazság odaát van! tudod hol lakom, gyere érte!
Csigiricsá! berúgod a gépet és utánna ovatosan vedd le az aksit.ugy is mennie kéne.nem hiszem h az aksi mert o csak annyit tud zabálni amennyit kap....én a fesz relére vagy szabályzóra tippelnék.
Megoldjuk a hűtést! A szent cél érdekében bármit! Amúgy Badzoli ötlete nagyon jó, voltam már Balatont kerülni nem egyszer, szép a táj, motorozhatóak az utak is, támogatom a dolgot. De ha minden kocsmát és kuplerájt végig akarunk járni akkor ne két napban hanem két hónapban gondolkozzunk....
Nemhogy kölcsön adnád a tiédet és kiderülne az igazság!
mit bénázol azzal a rossz akksival!? gazdag vagy, hát vegyél újat!
Hí cala!
Kicsit le voltam maradva fórumilag , most olvasom vissza a hozzászólásokat . Az utánfutó az nagyszerű ötlet , hát még ha hűthető is! Az biztos, hogy a túrán le sem veszem róla a szemem , nehogy meglépj vele! Ha a Balcsi mellett döntenek a lányok-fiúk , akkor nekünk szép kis túra néz ki!
Sziasztok!
Ha 19,6V-ot mérek az aksin , motor járatás közben, akkor az aksi zabálja az ampereket , azaz rossz , vagy a feszszabályzóm szállt el?
csináltam már egyet ,csakmost kellene mégegy
Akkor az un univerzális emelő lesz jó hozzá, aminek 2 gumitappacsa van és a villát magát emelik alulról.