Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony bizony de majd azon kívül is
Single Male & SportMotor
Ne is mond..én most végeztem a mai tanulásadagommal. Aludnom kéne, de nem tudok. Gyomorgörcs..álmatlanság..rettegés a vizsgától, soroljam még?
Igen egy sörözést még tavaly lebeszéltünk,meg írtad hogy majd jössz rokonlátogatásra ide badgirlcitybe.
Nem Nem Mi az az SM
RF te még NEM hallották NAGY TAVASZI Balatonkerülő SM-SM CBR Klub túráról? Iszonyat jó lesz.., feltéve, ha megérem
Igen, bagoly típus vagyok Én is,csak engem már 9-10 óra felé kidob az ágy.
Csá Szandy újra dübörög a banda
Néz szét a vidijeim közt most ma raktam fel őket lehet nevetni is
Ahha akkor kötelező lessz össze futnunk na szted? Valahol találkozó vagy valami bisztos lessz CBR-klub túra vagyilyesmi
Mescaaaaa te még ébren?
Amúgy örülök, h ab und zumal visszatéregetsz hozzánk
Nem lesz,valamit félreértettél,nem adom el,simán buknék rajta pár százezret.
A HF csere már kész,feszítőpatron is cserélve lett,igy más csak a gummák várnak cserére.
Ebben az évben egy 10-12e km-t bele kell raknom,igy kiderül hogy minden oké lett-e a csere után.
Helló RF koma! Mi a helyzet?
Na vagyok te eladó lessz a mocc hát csak lessz GSX-R750-es projekt
élni nem jó ott,de kirándulni,meg flasnek fain
Tudom,és nagyon várom már :) Ha nagyon bejön, haza sem jövök...véletlenül kintmaradok:)
Köszi,és ment válasz is,amit szerintem megint nem fogsz megkapni,mert megnéztem az elküldött leveleket, és nem írja ki a címzett, azaz a Te neved és címed.... nemtudom,hogy mi lehet a gond!
Az árát még megvárnám,hogy mit mondanak rá a srácok, mert attól függően rendelem meg vagy Tőlük vagy egy másik sráctól.

Pusz
én nem, dehát akinek nem inge...
óóóó de jó volt...
de jó lesz Neked is...
rólam beszélsz?
hamar elmegy..
mail ment
Az a pár nap egy egész hónap még....
hali gemmancs

már csak pár nap,mi?
hú de mennék veled...
Sziasztok!