Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaka Start1 első két leckéje megy csukott szemmel,mi?
aaa.csalódtam
Nézz meg pár második világháborús filmet, aztán annyi elég is
Amúgy a Kelly hőseiben a Tiger-Panzeres színész egyszerűen űberelhetetlen...
Túúúdom Filmclub...na és akkor?
kártyaolvasó
Galla Miklós a Hollószínházban
Kartenleser -ez meg micsoda? SM célszerszám?
egész életemben németet kellett tanulnom de most se tudok semmit.meg nem is fogok
Sájsze, hamár szépen akarod kimondani
Nagyon ismerőőőős, de most megfogtál.....jól van Te vagy a legokosabb ugrifüles- szabad a gazda!
igazából egyetlen szót tudok németül,azt hogy excuse me,de az is angolul van...(na ki mondta?)
télleg nagy
merhogy úgy olvastam,azt tudod,ugye?
hiába volt a nagy néémet nyelvlecke pár hónapja
csak a lándvicsaft megy még és az is szóban
meg a sájce
Kérsz egy lángost? Kartenleser nagy betű....
azért hogy ígéretemhez híven meg tudjam örökíteni a számotokra és természetesen a magaméra is az új motorom metamorfózisát,kénytelen voltam ma venni egy "kartenleser" dolgot(Sandra,Zseby figyeltek? )
tekintettel arra,hogy működik és a héten neki is állok a munkának,kérem jelezze kézfeltartással aki szeretné nyomon követni a folyamatot..
Láttad volna a postást néhány napja a kis yamahával....

Vicc nélkül, nagyon ügyi a gyerek.
Mindenképpen De ha egyszerűen elmormolsz értem egy imát az sem fog ártani Sőt...
az egykezes powerslide-ért sokat adnék
meg akarom és fogom tanulni
ha jól tudom pénteken vizsgázol... majd vuduzok meg tüzet rakok aztán ugrálok felette ..jó lessz?
énis 2 naposra szavaznék. 1 nap alatt oda se érsz ahova akarsz.és még haza is kell jutni.
jaaaj.hát a vizsga szempontjábol nem irigyellek!az tuti....soha nem szerettem tanulni...
Háááát....én hajlok a 2 napos felé Nade veletek kibírni két egész napot Nah félre a viccel - ezt még majd együtt eldöntjük.. Átrágjuk...hiszen még egyikünk sem motorozott a másikkal ( tisztelet a kivételnek)...
Igaz , h most az iszonyat vizsgámra kéne koncentrálnom, de ahelyett itt örül a fejem az SM-SM túrának!
Vannak már tippek....
mivel ez 1 SM-SM club így biiiizti akad a büntihez használatos speciális célszerszám valakinél
Aki a túrán nem bír magával, és közúti Rossit játszik, azt büntiből rákötjük egy Harley-ra háttal.
tényleg.1 napos vagy 2esetleg?
neis mond...énis már naggyon várom!komolyan mondom....a tavaszon és a jóidon kívul,egyenlőre más vágyam nincs. (ja meg az íjászkodás de az más.)
Hát hogy a viharba ne érteném De ne aggódj...szerintem egyikünk sem vágyik innen ilyen gyilkos, őrült túrára... Meg amúgy is előtte megbeszéljük, h hová, mikor , merre De az tuti, h nagyon jó lesz!
ez a hozzászólás valahogy tetszik nekem