Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a videok kozott ott van az a "Irány Tokaj a " vidi.komolyan mondom I rigylem ezeket a srácokat! a legszebb mocizós korszak!
én is filozok h tavasszal kap a kicsikém 1 újat.-neki mindent a gazdájának meg ami marad .(már lustábban kel életre,meg világítással tuok csak indítani...) (2004).
Ezért gyanakodtam én is arra, hogy megszaladt a feszszabályzó , de az izzók meg nem égtek ki , így úgy gondoltam megér egy próbát az aksi csere.
akkor ketten érünk egy fél motorszerelőt...
hát majd kiderül
az enyém 2001-es
most persze hogy ezt ideírtam,könnyen lehet én is így járok...
2003.03.29. ! ...elég öreg!
hat ez az.én is ebbol indultam ki...nem vehet fel tobbet ha eggyszer nem kaphat tobbet... aztán ki tudja.ugye kocsikban van 50-70 A os aksi.ezek meg 25 korul vagy 35 A korul....
mennyi idős az akksi?
vedd ki,tedd fel egy töltőre és kis árammal hagyd rajta egy egész napig nyugodtan
ha elindul a töltődés,akkor oké,ha nem,akkor kuka
Igaz! ...de a motor járt közben és így működött a generátor és a feszszabályzó is. Gábornak igaza lehet, hogy az aksi nem veszi az áramot és ezért volt az egész!
és télleg
nem tudom az hogyan lehet
elvileg a fesszab nem enged annyit
most mondjuk autókból indulok ki...
12053
Hűbazzz.... ! Elfelejtettem! Na majd hóóónap!
Emléxel mikor hisztiztem hogy forró a fesszab.-om? Az akkor volt mikor az akksi rossz volt! Valszeg akkor több energy-t akart fölvenni!
hol írta?
hat ez az.csak ő azt írta h 19 V ot mért az aksin.
Ezt megszívtad! Ja telóátmérő? Vagy most csak akksi?
nem többet visz,hanem nem veszi a töltést...
én se menjek ágyba?
háát ez marha érdekes.ilyet még nem hallottam h tobbet vinne 1 rox aksi.akkor bocs az okoskodásért... De gyors voltál az biztos!
Haha..
Senkivelsenemsem
Inkább szolidarítsál, ahelyett h xarpojéngyárat alapítassz
Igazándiból nagyon nem ingadozik a feszkó.
Ebbe rendesen beleszaladtam!
Mindig az aki kérdezi
senkivel