nem tudom miért baj..csak ugy...tudod.....
hát az úthoz Tik értetek mert én.... Utobbi két nyáron balcsin üdültem...jo hely! En ugy vagyok ezzel az egész túrával (meg máskor is ha mocizok) h az út és a táj a lényeg...jó kanyarok,szép kornyezet meg minden.megállni valahol,leulni ,korulnézni(elég 10-15perc is akár),aztán hasítunk tovább...stb....
Mert aza stílus h ki lessz ott hamarább,meg autopályán 220 felett,meg hadjunk le mindenkit,meg nehogy már megáljunk valahol...nem az én stílusom.-mert már voltak ilyen "túráim " is.
érted nem ?
Ez ugyan miért lenne baj?
Kicsit hosszabban fogsz jönni a találkahelyre az SM-SM CBR túrakor, de max ennyi
Menjünk Balcsira is? Vagy egész nap motorvulás legyen?
hát.ugyvoltam ezzel h majd ha lexx idegzetem megkérdezem a bandátol nem-e baj...? (SM-SM Club-tol)... de ha már 1x megkérdezted akkor igen.komáromtól lakom nem messze,csak a tótok felén.
No azzal nem viccelnék , szakember nézze meg és cseréjle ha kell. Ha a porvédő sérült, és berágódott egy picit is a csapágy akkor tud kellemetlen meglepit csinálni.
hát az úthoz Tik értetek mert én.... Utobbi két nyáron balcsin üdültem...jo hely! En ugy vagyok ezzel az egész túrával (meg máskor is ha mocizok) h az út és a táj a lényeg...jó kanyarok,szép kornyezet meg minden.megállni valahol,leulni ,korulnézni(elég 10-15perc is akár),aztán hasítunk tovább...stb....
Mert aza stílus h ki lessz ott hamarább,meg autopályán 220 felett,meg hadjunk le mindenkit,meg nehogy már megáljunk valahol...nem az én stílusom.-mert már voltak ilyen "túráim " is.
érted nem ?