Huhhh, megfogtál. A Danger oldalán nézd meg, a Valter olcsóbbjai 13-14körül vannak, a noname-ek is valahol 10körül. Persze ezekhez kell emelőszem, vagy teszkósban egy csavar helyette.
Bár azt nem tudom, hogy a 600F-en van-e a hátsó villám emelőszemnek helye...
Felborult a bioritmusom teljesen. Korán le akartam feküdni, ez sikerült is kb 10 után nem sokkal. Majd kb 1 órát sikerült aludnom, utána felébredtem és vagy hajnali fél3ig a plafont bámultam. Na jó, néztem minden szart a tvben. Persze ennek meg az a hátránya, hogy még csak most kezdek magamhoz térni. És a helyzet egyre szarabb, mert ma-holnap este 8tól melózok. Lassan megbolondulok ettől. Még jó, hogy lassan lehet napsütésre is ébredni, így talán a korábbi kelés nem okoz majd gondot és lehet, hogy ettől hamarabb elalszom majd este.
De most a héten benéz (talán) egy kis síelés, meg a jövő hét végétől egy komolyabb...
minden évben többször szoktam
télen is
csak akkor autóval
én benne vagyok
és az autobahn term kizárva
bár nekem kicsit közelebb van
felül megyünk,alul jövünk,vagy fordítva?
Mit szólna az SM-SM klub egy Balaton kerüléshez? Én minden évben szoktam, bár ősszel szebb, de tavasszal is elég szép és nincs még tömeg.
Az Pestről indulva kb 400km, sima 1 napos program, persze kis kitérővel Tapolca felé. Keszthelyen, Tihanyban, Füreden, Siófokon lehet szép fotókat csinálni a vasakról. És útközben lehet kajálni is, monjuk én Siófokon szoktam.
És persze szigorúan autópálya nélkül!
Bár azt nem tudom, hogy a 600F-en van-e a hátsó villám emelőszemnek helye...
egy háccsó emelő a ciberémhez mennyi huf?
De most a héten benéz (talán) egy kis síelés, meg a jövő hét végétől egy komolyabb...
óóó,ha még eccer egy szigorlatra készülhetnék....
nagyon jó
télen is
csak akkor autóval
én benne vagyok
és az autobahn term kizárva
bár nekem kicsit közelebb van
felül megyünk,alul jövünk,vagy fordítva?
Fájlpostáról letöltve.
Köszi
Az Pestről indulva kb 400km, sima 1 napos program, persze kis kitérővel Tapolca felé. Keszthelyen, Tihanyban, Füreden, Siófokon lehet szép fotókat csinálni a vasakról. És útközben lehet kajálni is, monjuk én Siófokon szoktam.
És persze szigorúan autópálya nélkül!
jó éjt szép macska lány.(persze a helyes írás nem jó)
joééjt.(én azért még elfogyasztom a pohár pezsgomet ) .
offf (ufff)
Olyan aranyos
Tetszett
Jó éjt srácok!
viszont én is megyek,mert reggel edzés
jó éjt
További jó szórakozást, azt nem írom, h szép estét, mert az olyan hmmm...olyan nemtetszős...