Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt vok!
na miiiivaaaan?mindenki evan veszve?
Kneipp csepp - Muskel Aktiv ...izomlazító hatása van, fürdővízbe kell tenni.. hátha segít..
Pedig a nyújtást meg kellene oldani ha nem akarsz gipsztigris maradni,ha van edző a teremben beszélj vele, mit és hogyan csinálj.
Ha nem megy edzés után rögtön,lehet később is,de előtte egy kis bemelegítés mindenképp kell,hideg izmokat és inszalagokat nem szabad nyújtani

(A mindig zsibbadó bal comb megérne egy orvost)
hát az a baj aezzel barátom,h reggel járok edzeni meló előttt és nem mindig van időm a teljes programra sem,nemhogy utána még nyújtani
valahogy pedig meg kell oldanom
mondjuk lehet a zsibbadó bal combom is intő jel?
deeee normális
én tudom,hogy milyet akarok
BT-016
Reggelt újra :D

Nem is meséltem....tegnap este olyan 9körül egy motorost láttam az Alkotáson, illetve beszéltem is Vele két szót. Zöld lámpánál odahúzott neki, a motor persze csúszott...de direkt csinálta, tudta kezelni a helyzetet, de én azt mondom, nem normális az ilyen :):)
huuu.ez fasza!
Ja tényleg! Es Jo Reggelt...!
F.Gábor

"gipsztigris kor" ellen gyúrás után 10-20 perc nyújtás kellene csinálni,ha egy komolyabb teremben gyúrsz, akkor biztosan van ott egy szakedző (testépítő és erőemelő kepésítésél) aki ebben is tud segíteni.
Az ízületek és ínszalagok meghálálják ha ezeket, vagy hasonló termékeket is szedsz a többi táplálékkiegészítő mellé

-Arthroguard (Biotech)
vagy
-Natural Glucosamine 750 Chondroitine 600 (Biotech)
a Scitecnek is megvannak ezek a termékei,csak azt nem tudom milyen névvel forgalmazzák.
Most lusta vagyok megnézni
Gábor. ha Gumit akarsz választani és nemtudod miet....ide nézz be! naggyon jo oldal! http://www.gumiteszt.com/index...
Jóreggelt!
Na léptem mert begiiiiiiin huuuuuoooo
Így van. Neked.
gondolom nekem szól...
(nincs előzmény)
Roccotól a "most se mondj nemet" című a király
ha mégeccer meg tudnám szerezni...
nincs meg?
Hello!
Sikerült hozzájutni egy tel.számhoz idom ügyben. Remélem megoldható lesz a dolog. Köszi mégegyszer !
Hoztam egy igazi klasszikust is otthonról "Rocco a hásó ajtón kopogtat"
szia