Szeva dzsordzso, egyelőre még "itthon" tekintettel a karácsonyra, meg egyebekre, csak időm nem volt egy pár napig beköszönni sem, sok a meló. A hajam hagyom el, pedig most a saját dolgaimat kellene intézni.
Öregember meg nem gyorsvonat, de lefagyni akkor is van minek szerencsére.
én bedobnám a kérdést a "pályamotorozás" c. topikban, mert biztosan van a srácok között, aki jövőre szeretne beújítani valami vasat és eladná a mostanit.. ..szerintem egy próbát megér
Szép napot! Én ma már meghallgattam a kedves hangját! Bár közös andalító gurulásra nem került sor, lévén a tököm lefagy még gyalog is. De azééééééééé jó volt! Ez már az elvonási tüneteggyüttes?
Én meg szorgalmasan szedem a magasító tablettákat Bár egyre jobban tetszik Zoli ötlete, h rendszeresíteni kéne egy olyan embert, mint a GP-ben, aki mindig elkap
Bevallom, lövésem sincs! De sem a szervízkönyv, sem az angolok tesztje nem említi az ülésmagasságot.
A Honda honlap 820mm-t ad meg. Tehát valószínűleg ennyi, bár az enyémen 190es hátsó gumi van éppen, azaz magasabb picit.
Öregember meg nem gyorsvonat, de lefagyni akkor is van minek szerencsére.
Cala, szeva! Van újra net-ed? Ezek szerint még tökös gyerek vagy, ha van minek lefagyni!
Sokat segitettél.
Páá!
Pályamotort szeretnék venni. Előre is köszönöm.
mek aludni :D
Amúgy meg eddig is elvoltam elég jól, h nem ért le Szeretem a kihívásokat
A Honda honlap 820mm-t ad meg. Tehát valószínűleg ennyi, bár az enyémen 190es hátsó gumi van éppen, azaz magasabb picit.
Mert az RTL-es kollégák !66mm-ben! állapították meg
Olyan 820 körül van, nem?