Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez a hozzászólásod 2. részére szólt!
Szeva dzsordzso, egyelőre még "itthon" tekintettel a karácsonyra, meg egyebekre, csak időm nem volt egy pár napig beköszönni sem, sok a meló. A hajam hagyom el, pedig most a saját dolgaimat kellene intézni.

Öregember meg nem gyorsvonat, de lefagyni akkor is van minek szerencsére.
Felébredtél? ...fej, zúg?

Cala, szeva! Van újra net-ed? Ezek szerint még tökös gyerek vagy, ha van minek lefagyni!
Köszi hölgyem!
Sokat segitettél.
Páá!
Rosszat mondtam? Eltűntél!
én bedobnám a kérdést a "pályamotorozás" c. topikban, mert biztosan van a srácok között, aki jövőre szeretne beújítani valami vasat és eladná a mostanit.. ..szerintem egy próbát megér
Hy! Tud valaki segiteni h merre keresgéljek?
Pályamotort szeretnék venni. Előre is köszönöm.
Ura én még semminek sem voltam.... De minden tiszteletem a motoros hölgyeké.
Uram.. :)
Szép jó reggelt/napot minden motoros hölgynek.
Sziasztok!
Nekem is lassan összeáll a gép, nekem még ha le is fagy a tököm is elmegyek vele egy kis karikát. több mint 3 honapja a hangját se hallottam..
Szép napot! Én ma már meghallgattam a kedves hangját! Bár közös andalító gurulásra nem került sor, lévén a tököm lefagy még gyalog is. De azééééééééé jó volt! Ez már az elvonási tüneteggyüttes?
Reggelt!
Jóreggelt!

mek aludni :D
Nana...- házinyúlra nem lövünk..
Amúgy meg eddig is elvoltam elég jól, h nem ért le Szeretem a kihívásokat
Szerintem csak a fórumon belül találnál vagy hányat! Ja: TANULJ is!
Én meg szorgalmasan szedem a magasító tablettákat Bár egyre jobban tetszik Zoli ötlete, h rendszeresíteni kéne egy olyan embert, mint a GP-ben, aki mindig elkap
Szóval Te így változtatod az ülésmagasságot! ...én télen felszedek vagy 5 kg-ot, majd tavasszal leadom. Szerintem az sem rossz!
Még épp elfér a sárvédő alatt. Nekem tetszett... De most majd 180as megy vissza tavaszra, talán nyáron megint lesz 190es...
Nem tom, csak kérdem: nem túlzás rá akkora gumi? Kanyarban hogy viselkedik? - bár látom pályázol rendesen, úgyhogy biztos tudod mit csinálsz.
Bevallom, lövésem sincs! De sem a szervízkönyv, sem az angolok tesztje nem említi az ülésmagasságot.
A Honda honlap 820mm-t ad meg. Tehát valószínűleg ennyi, bár az enyémen 190es hátsó gumi van éppen, azaz magasabb picit.
Te Zoli! Mekkora a legszebb fekete-fehér RR ülésmagassága?
Mert az RTL-es kollégák !66mm-ben! állapították meg
Olyan 820 körül van, nem?