Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!
Ma kicsit elaludtam.. 5 órával aludtam többet mint kellett volna :D:D
Itt vagyok, ragyogok! Köszönöm annak, aki ma gondolt rám , legalább picikét!
Hát hol lenne egy RR, - milyen kérdés ez egyáltalán - CSAKIS a kAWA előtt
OFF.: nem voltunk szívbajosak - táncosruhában így fél 11-kor becsattogtunk a Mekibe
RR? A kawa előtt
de hol van RR
mint az összes festő
Aki lát ilyet az szóljon plz..
Idézem:
Bagi Csaba [Devil, Ogre

Sziasztok!
Sajnálatos dolog történt,ellopták a motoromat!
1997-es Harley-Davidson csopper!
Magaskormányos,fehér peremes gumik,springervilla,metálbordó fényezés. Motorszám: GELT317885 Alvázszám: 1HD1GELT18TY317885
Ha bárki bármit tud róla,esetleg felkínálják eladásra hívjon!
06-20-9-659-512
Segítségeteket előlre is köszönöm!
Szasza
Már itt is vagyok! Elugrottam egy kis kászolajért, mert az auto megszomjazott. Látom a cicával minden rendben. A mi kis CBR-es ciccünk Rajtad is próbálgatja a körmeit? Motorvulás terén nem sok , de azért minden nap meglesem a ciberét. Nemsoká belefogok egy kis szezonra való felkészítésbe . Jár az agyam egy kis festésen is ! De ez csak terv. Gyanyi ne kukkolj! Ez a leendő "festőművésznek" szól, aki a Thundercat oldalról át szokott ide is barangolni . Amúgy megsugom, hogy ügyesen fest, de rém lusta!
Szeva dzsordzso! Mesélj, mi újs?
Szebusztok!
Hmm... neked vagy téged? Némelyik klubtársnak nem mindig egyértelmű! De szorítunk!
Ez a kép nekem már évek óta megvan Imádom nagyon...ha lesz hó szeretnék csinálni az RRről ilyen képeket. Mármint nem erdőben meg semmi, csak itt az utcában.
Nah most megyek...szorítsatok nekem
Kb. két hétig kerestem egy hasonló képet, emlékeztem hogy valami görög csapat csinált így fotókat. de te hamarabb megtaláltad ami nekem kellett.
Láttam! Gratula! És minden F -es kolléga nevében köszi, megvan az új háttérképem. Amúgy, a szőke cicáknak meg bőven több életük van mint kilenc,valahogy mindig összefutok egy két aranyossal. Most egy cuki van a munkahelyen a suliban, és még ráadásul motoros is!
Nah ennek örülök! Hiába no, bitang erős kis lények ezek a macskák...tényleg 9 életük van, én már csak tudom
Láttad a szép téli képet az F-ről, kicsit lentebb? Azt a CLUB F-es különítménye kapta tőlem "utó Mikulásra"
Aha, alakul a cicc. A seb a fején már picike, szőr még nem kezdett kinőni, de ki fog. Kellően rossz már, mint egy gyakorló terrorista. Meg állandóan csavarog, hamar dokihoz megyünk megint ha így folytatja.
Szia CALA! Végre végre! Macsesz jól van?
Üdv a ciberéseknek.
reggelt mindenkinek
Reggelt Hondások
Éjt Bálint...
'éccakát, hondások.
Szép álmokat mindenkinek.
Neked is Hondás szép álmokat:D:D
hello! Még nem beszéltem meg Vele, és még a nevét sem tudja,mert ez most jött csak ugy,de már ideje volt elkeresztelni,uhogy hnap reggel kimegyek hozzá,és közlöm vele a dolgokat, például,hogy Lulunak hívják, jövőre pályázni fogunk sokat és hogy legyen türelmes Ő is :)