Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, alátámasztom.

A tapasztalatom az, hogy azt a sisakot, ami a boltban pont jó, passzos, nem szabad megvenni. Idővel a bélés tágul, és az arcpárnázás felveszi a fejed formáját. Kivétel a homlok- és a halántéknál levő, az nem tágul. Ha a boltban még jó, két hét múlva kóvályogni fog a "kérdező" fején. Ezt meg ugye senki nem szeretné.
Szerintem olyan sisakot kell venni, ami
- homloknál és halántéknál nem szorít, mert ott nem fog tágulni
- arcban szorít mint a rosseb, mert később akkor lesz pont jó
- becsatolva, szíjat meghúzva a tarkónál fogva nem lehet előrefelé lerántani a fejről
- 05-tel kezdődik a szíjon az ECE-számsor

Így megfelel, ér már egy lóf@szt legalább? :)
! Értem!
mit szeretnél bejáratni? annyi az egész,hogy kicsit tágul úgy bő fél év alatt,ergo szorítania kell az elején kicsit jobban,mint a kényelmes(magyarul van ez?)
Ha már kétségbe vonod, amit írtam (lehet, hogy igazad van, én sem tudhatok jól mindent), akkor vedd a fáradtságot, hogy támaszd is alá érvekkel, tapasztalattal. Ez így pont lóf@szt sem ér a kérdező számára.
"A sisakon nincs mit bejáratni, olyat vegyél, ami elsőre is tökéletesen passzol a fejedre [...]" - ezzel nem értek egyet!
Szia!

Starlane fokozatkijelző és váltófény 23.000 Ft ( PROFI)
http://www.starlane.com/manual...

Írj ha kell.
Zoli a reglapodra gondolt talán?
cbr 600 rr hozott a télapó, kinéztem egy dainese tt-72-st illetve van egy régebbi uvexem, cseréljem?
Ha tudnánk rólad valami infót, könnyebb lenne. Nem mindegy, hogy cbr125, vagy 1000RR...
Meg az sem mindegy, mit bír el a pénztárcád...
Mert ugye ajánlhatom én neked a Dainese, vagy a Spyke kb 500ezres versenyruháját, ha az egészre max 100ezret tudsz költeni...
A bőrruha bejáródik 1-2 egésznapos motorozás-beleizzadás után. A csizma lábfüggő, nekem inkább csak szokni kellett. A sisakon nincs mit bejáratni, olyat vegyél, ami elsőre is tökéletesen passzol a fejedre, ne olyat, ami "csak" tetszik. A kesztyűk hasonlóan a ruhához.
Ha cordura ruhában töröd a fejed, azon nincs minek bejáródni...
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen ruhát vegyek, sisakot, csizmát, be kell járatni, ha igen hogyan stb, jogsim az van és már 150 km gurultam is. kössszi
uhh! odahallatszott?
Csáó! Jó étvágyat az ebédhez!
sziasztok!
Reggelt!
Már írtam a 600RR-esbe...
Hát én nem tudom, de gondolom lehet vhol.
sziasztok!Nem tudjátok véletlen hogy cbr 900 rr hez 99-es hez lehet e kapni pályaidomot.Segítségeteket előre is köszi.
üdv:
Wow, abban olyan is van? Afene
sziasztok fokozatkijelzőt 600rr-hez hol menyiért lehet venni?
Szebb ünnepeket! Jelentkezz, ahogy tudsz és kitalálunk még 1-2 alternatív gyógymódot!
vigyázz magadra, és kerülj elő minél gyorsabban!
Na most lett végleges móka. Majd ha lesz netem az új helyen, akkor jelentkezem, minden jót minden ciberésnek, és kellemes ünnepeket, és boldog új évet!
én sosem szoktam wáháhá
Igen, de ő kicsit többet lát mint a kamera. Ha megnézed: csak ott megy, ahol lehet.