Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli, ha már ilyen szakrális témáknál tartunk ( Istenek játékszere - ergo CBR tulajok istenek stb.) rád tökéletesen igaz, h "minden szentnek magafelé hajlik a keze"
Rákérdezhetek a motor színére vagyy fekete-fehér?
Azért az RTL parkolójában szokott állni egy sokkal szebb 600RR!
Tschók Gema... Én is lassan elpályázom El kell mondanom néhány fohászt a hétfői szigómért
Na Drágáim, a sztárnak mennie kell....
Szép estét mindenkinek, további jó 7végét!
Pussz
egyedűl ritkábban szoktam csavarogni de persze azt is muszáj nem szabad kihagyni egy napos délutánt sem ,amúgy amerre szem ellát ,pályázni a H-ringre szoktam járni . Idén 8000-km raktam a kicsikébe.
És merrefelé tekered a gépet?
2-éve nyüstölöm a kincset utcán és pályán egyaránt amúgy nagy becsben van tartva szeptemberben csináltattam med rajta a 24000-es szervizt lánccsere gumicsere szűrók stb egy vagyon volt de megéri ........... ugyhogy türelmesen várom a 2009-es szezont ujra az utcákon....
És h az amerikai polgárháborúban a konföderációs sereg tábornoka volt
Két dolgot már biztos: CBR-je van ;) és hogy tud bókolni ;)
Biztos is, h nem kutya bár macska sem Kár, h most nincsenek itt a nagy F szakértőink dr. Fülöp, dr. Cala és dr. Mesca
Rólad amúgy mit lehet tudni?
Azért az F sorozat sem kutya. Nekem nagyon bevált. Csak sajnos már nem gyártják.
Remélem figyelnek a Kawások
Jajh annyira gonosz vagyok...
ENNNYI!
Csak halkan jelezném, h "Istenek játékszerének" titulálták az RR-t
Szóval ebből most akkor mi is következik?
AMEN!
Az RR meg úgy tökéletes ahogy van,nem kell azt jól megszakérteni :) Ezt befogom bizonyitani jövőre a pályán is ;) Én leszek Gemini a pálya ördöge
látom te itt vagy igazán otthon tanulás megy?msn duma nem lesz ma?
Szia Laci! Az wházz áp ha már helyesen akarod írni
Amúgy nátting spec. Épp az RTL Klubbos RR tesztet nézzük és mindjárt jól megszakértjük.

Gemi béjbe Lee tábornok sztem neked szánta - hát olyan szemeid vannak a képen...mindjárt elolvad a laptopom
Hát ?! Kinek a motorjáról is beszélgetünk ? Ne köszönd ez neked jár!
GyÖnyÖrŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
RRcat-nek vagy Nekem? De köszi!
És tényleg! :) Én is ilyen stopit nyomtam,amikor kb 2napos volt a mocim...
üdvözlet cimborák vác áp?